Enlaces accesibilidad

Tots els ingredients preparats per l'estrena de 'La recepta perduda'

Per
Sílvia Abril prepara pop amb patates i allioli a 'La recepta perduda'
Pop amb patates i allioli, a 'La recepta perduda'

'La recepta perduda' es posa de nou en ruta per continuar descobrint la tradició gastronòmica i les històries més humanes del nostre territori. Per l'estrena de la seva quarta temporada, Sílvia Abril visita una de les ciutats més poblades de Catalunya, Badalona. Allà descobrirà una de les receptes més humils dels antics pescadors: el pop amb patates i allioli

En aquest primer capítol coneixerem la història d'en Ramon, un pescador jubilat que va dedicar tota la seva vida al mar fins que va perdre la seva barca. Mentre l’antropòleg Joan Mayné ens relata els aspectes més destacats de la zona, la Sílvia recorrerà un dels barris amb més lluita veïnal de la ciutat, i farà mans i mànigues per aconseguir el pop de roca.

Sílvia Abril recorre Badalona, a 'La recepta perduda'

Sílvia Abril recorre Badalona, a 'La recepta perduda'

A més, en aquest programa de 'La recepta perduda', no marxarem de Badalona sense conèixer un món que està a punt de desaparèixer: el port pesquer i l’última subhasta cantada de peix. I aprofitarem per descobrir més curiositats sobre la identitat badalonina, i la relació de la ciutat amb el mar i la pesca.

Sílvia Abril participa a la subhasta cantada del peix de Montgat, a 'La recepta perduda'

Subhasta cantada del peix de Montgat, a 'La recepta perduda'

'La recepta perduda' és un programa que pretén recuperar la flaire de les cuines d'antany de la mà de Sílvia Abril, alhora que fa un retrat humà dels pobles de Catalunya. S'emet els diumenges al migdia a La 2 i a RTVE Play Catalunya.

RTVE

anterior siguiente