Enlaces accesibilidad

RTVE Catalunya estrena aquest cap setmana la nova temporada

  • Els dissabtes 'Punts de vista', 'Va de verd', 'Noms propis' i 'El cinema de La 2'
  • Els diumenges 'La trampa', 'En router' i 'La recepta perduda'
  • Dissabte 14 de setembre i diumenge 15 de setembre a La 2 d'RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
La il·lustradora Pilarín Bayés amb Thais Villas a 'En router'
La il·lustradora Pilarín Bayés amb Thais Villas a 'En router'

Aquest cap de setmana, RTVE Catalunya estrena la nova temporada 2024-25, amb el lema 'El millor cartell', perquè aquesta temporada tenim el millor cartell. El dissabte estrenem a La 2 noves temporades de 'Punts de vista', 'Va de verd' i 'Noms propis' i acabem la nit amb la pel·lícula en català a 'El cinema de La 2'. El diumenge és el torn de les estrenes de 'La trampa' i 'En router' i de la nova temporada de 'La recepta perduda'.

Els dissabtes: cultura i entreteniment

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, enceta la seva sisena temporada i vol seguir apostant per les actuacions en directe. Comptarà a més, amb l'habitual planter de col·laboradors format per Paula Hergar, Víctor Clares, Dolo Beltran, Desirée de Fez, Míriam Tortosa, Cristina Sala, Oriol Bartumeu i Impro Barcelona. Aquesta setmana repassa els millors moments del 2024.

Dissabte a les 13:50h a La 2.

'Va de verd', estrena cinquena temporada amb María Gómez al capdavant i amb canvi de dia d'emissió, ara els dissabtes a La 2. Al primer programa, 'El meu hort', l'equip visita l'hort de la cantautora Rozalén i proposa solucions per crear horts a terrasses o balcons.

Diumenge a les 14:25h a La 2.

Aquesta setmana 'Noms propis' estrena l'onzena temporada amb Aurora Catà, vicepresidenta de l'America's Cup Event Barcelona i consellera d'importants empreses espanyoles. Catà repassa amb Anna Cler els inicis a Nissan, els seus estudis d'enginyeria i el seu pas per RTVE Catalunya, entre altres qüestions.

Dissabte a les 14:55h a La 2.

'El cinema de La 2' aquesta setmana emet el film 'Fills del sol'. Alí, un nen de 12 anys, i els seus tres amics treballen per a sobreviure i ajudar a les seves famílies fent petits treballs en un garatge i cometent petits delictes per aconseguir diners ràpids. En un miraculós gir dels esdeveniments, Alí rep l'encàrrec de trobar un tresor ocult sota terra. Per a això recluta als seus amics però, abans de començar la missió, han d'unir-se a l'Escola del Sol, una institució caritativa que intenta educar a nens sense llar i que està situada prop d'on suposadament es troba el tresor.

Dissabte a les 22h a La 2.

El diumenge d'estrenes 'La trampa' i 'En router'

Aquest diumenge s'estrena 'La Trampa', un programa diferent: espai d'entrevistes i concurs alhora. L'actor i imitador Pep Plaza és el presentador de la proposta, però també és el concursant que haurà d'intentar no caure a la trampa que li pararà el convidat o convidada. Al primer capítol s'estrena la periodista Gemma Nierga.  

Diumenge a les 13:55h a La 2.

La periodista i presentadora Thais Villas puja a la furgoneta d''En Router', el nou programa de RTVE Catalunya. En ella recorrerà les zones rurals de la regió a la recerca de persones que, gràcies a la digitalització, hagin millorat les seves vides. Thais no viatjarà sola, comptarà amb l'ajuda d'EVA, el seu assistent virtual personal i la primera Intel·ligència Artificial en català. El primer capítol 'En Router' farà parada a Osona per conèixer la iaia Angeleta, una veïna de 82 anys que ha passat de ser ramadera a influencer, la Cooperativa +65 i parlar amb Pilarín Bayés.

'En Router' forma part de les accions de RTVE en el marc de la iniciativa Generación D, el programa de conscienciació dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Finançat pels Fons Europeus Next Generation i impulsat pel Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública, el projecte té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania de la necessitat d'adquirir les competències digitals necessàries davant els nous reptes de la societat digital.

Diumenge a les 14:05h a La 2.

'La recepta perduda' es posa de nou en ruta per continuar descobrint la tradició gastronòmica i les històries més humanes del nostre territori. Per l'estrena de la seva quarta temporada, Sílvia Abril visita una de les ciutats més poblades de Catalunya, Badalona. Allà descobrirà una de les receptes més humils dels antics pescadors: el pop amb patates i allioli

Diumenge a les 14:35h a La 2.

RTVE

anterior siguiente