Enlaces accesibilidad
La trampa

RTVE Catalunya estrena 'La trampa', amb Pep Plaza

Per
Pep Plaza assegut al plató de 'La trampa' amb un tarjetó del programa
Pep Plaza presenta 'La trampa'

'La trampa' és el programa concurs i d'entrevistes presentat pel Pep Plaza. S'emet els diumenges a La 2.

Aquest diumenge s'estrena 'La Trampa', un programa diferent: espai d'entrevistes i concurs alhora. L'actor i imitador Pep Plaza és el presentador de la proposta, però també és el concursant que haurà d'intentar no caure a la trampa que li pararà el convidat o convidada. Al primer capítol s'estrena la periodista Gemma Nierga.  

A 'La trampa' el convidat explicarà un seguit d'anècdotes interessants i divertides sobre la seva vida. Una d'elles, però, serà mentida. El Pep Plaza, al final del programa, haurà d'intentar endevinar quina de les coses que li han dit no és veritat, i el públic des de casa igualment podrà jugar a veure si l'encerta. Caiguem o no a la trampa, el que és segur és que passarem una molt bona estona.

Gemma Nierga al plató de 'La trampa'

Gemma Nierga a 'La trampa'

A l'estrena del programa el Pep Plaza conversa amb la periodista Gemma Nierga, qui passa per 'La trampa' per explicar algunes de les seves vivències més curioses i sorprenents. La Gemma, a més de ser una de les veus més importants del nostre país, és una gran ballarina de ballet clàssic i jazz; però serà veritat? Al final del programa es descobriran tots els enigmes i segur que us sorprendreu de la trampa de la nostra convidada.

Gemma Nierga i Pep Plaza al plató de 'La trampa'

Gemma Nierga i Pep Plaza a 'La trampa'

RTVE

anterior siguiente