Enlaces accesibilidad
Va de verd

'Va de verd' estrena temporada visitant l'hort de Rozalén

  • Maria Gómez estrena la cinquena temporada parlant amb la cantautora Rozalén del seu hort als afores de Madrid
  • Dissabte, 14 de setembre, a les 14:25h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
María Gómez amb una fulla a la mà
María Gómez presenta 'Va de verd' RTVE Catalunya

'Va de verd' és el programa de RTVE Catalunya dedicat a les plantes, l'horticultura i la jardineria. Conduït per Maria Gómez i dirigit per David Ruiz, s'emet els dissabtes a La 2.

'Va de verd' estrena 5a temporada amb María Gómez al capdavant i amb canvi de dia d'emissió, ara els dissabtes a les 14:25h. Al primer programa, 'El meu hort', l'equip visita l'hort de la cantautora Rozalén i proposa solucions per crear horts a terrasses o balcons.

Algú com Rozalén no té massa temps lliure, però el poc que aconsegueix, el gaudeix al seu hort, als afores de Madrid. La cantautora li ensenya a María Gómez un racó de casa seva que li fa pensar en les seves arrels pageses: la seva àvia, que al poble era coneguda per tenir la terrassa més florida, els seus oncles i el seu pare, tots ells presents a les seves cançons plenes de metàfores que parlen de la terra i de la natura.

Rozalén i María Gómez a l'hort de la cantautora a 'Va de verd'

Rozalén i María Gómez a 'Va de verd' RTVE Catalunya

No tothom pot gaudir, com la cantautora Rozalén d’una casa amb terreny, però hi ha solucions per a tot. Un balcó o una terrassa petita, poden servir si proporcionem a les plantes les condicions adients de reg, llum, orientació, protecció... Una altra solució pot ser un terrat sencer, com proposa Huertos in the sky, que transforma aquests espais urbans en cultivables.

RTVE

anterior siguiente