Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Jordi Sellas presenta l'experiència immersiva 'Jules Verne 200', a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita de Juanlu Leprevost i Gigi McFarlane, amb el seu tema '700 miles'
  • Dissabte 21 de setembre a les 13:55h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista'

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, arrenca una nova temporada aquesta setmana amb convidats com el periodista Jordi Sellas, el músic i compositor Juanlu Leprevost amb la cantant i guitarrista Gigi McFarlane i la col·laboradora Cristina Sala.

El món literari de Jules Verne aterra al plató de 'Punts de vista' de la mà del director artístic d'Ideal Barcelona i de l'estudi Layers of Reality, Jordi Sellas. Viatjar a través de les aventures narrades a 'Viatge al centre de la Terra' i 'La volta al món en 80 dies', entre d'altres, ara és més possible gràcies a 'Jules Verne 200'. Aquesta experiència immersiva sobre literatura i ciència que ret homenatge a l'autor s'estrena mundialment aquest 19 de setembre a l'espai Ideal Barcelona.

L'encarregat de fer sonar la música al plató del programa és Juanlu Leprevost, acompanyat de Gigi McFarlane. El productor de bandes com Ojos de Brujo o Calima dialogarà aquest dissabte amb Tània Sarrias sobre 'Caravana', el seu primer disc en solitari com a compositor i que presentarà durant les festes de La Mercè.

Cristina Sala al plató del programa

La periodista Cristina Sala col·labora a 'Punts de vista' Josep Echaburu

La primera col·laboradora en tornar a la rutina del 'Punts de vista' és Cristina Sala, qui, amb el seu meravellós 'Art per trobar art', donarà el tret de sortida al programa, replet de noves propostes culturals.

RTVE

anterior siguiente