Enlaces accesibilidad
La trampa

Carme Ruscalleda, Xavier Sardà i Mayte Martín, a 'La trampa'

  • Carme Ruscalleda, Mayte Martín i Xavier Sardà són els protagonistes del programa
  • Dissabte i diumenge 21 i 22 de setembre, a La 1, a  La 2  i RTVE Play Catalunya

Per
Carme Ruscalleda i Pep Plaza al plató de 'La trampa'
Carme Ruscalleda i Pep Plaza protagonitzen 'La trampa' RTVE Catalunya

'La trampa' és un programa d'entrevistes i concurs alhora, presentat per Pep Plaza i produït per RTVE Catalunya i MediaPlay.

Aquest cap de setmana RTVE Catalunya emet tres capítols de 'La Trampa' a La 1 i a La 2. L'actor i imitador Pep Plaza haurà de descobrir si la cuinera Carme Ruscalleda, el periodista Xavier Sardà i la cantant Mayte Martín li diuen tota la veritat i quina de les històries és mentida. Ho aconseguirà?

Carme Ruscalleda

La cuinera Carme Ruscalleda passa per ‘La trampa’ per explicar algunes de les seves vivències més curioses. La Carme va rebre la sorpresa de tenir un dia de comensal l’actor Robert de Niro a qui admira moltíssim, però ¿serà veritat? Al final del programa es descobriran tots els enigmes i segur que us sorprendreu de 'la trampa' de la cuinera.

Dissabte a les 14:15h a La 1

Mayte Martín

La cantant Mayte Martín asseguda en una butaca al plató de la 'La trampa'

La cantant Mayte Martín, a 'La trampa' RTVE Catalunya

La cantant Mayte Martín visita el programa per explicar algunes de les seves anècdotes més sorprenents. Entre d’altres moltes coses, la Mayte explica que va conèixer la cantant Madonna i s’hi va presentar en xandall. ¿Creieu que és veritat o és mentida? Se sabrà al final del programa.

Diumenge a les 14:05h a La 2

Xavier Sardà 

Xavier Sardà i Pep Plaza parlant al plató de la 'La trampa'

Xavier Sardà i Pep Plaza, a 'La trampa' RTVE Catalunya

El periodista Xavier Sardà explica algunes aventures de la seva vida a ‘La trampa’, com per exemple que va haver de treure el seu equip de la presó de Djibouti. ¿Serà veritat? Pep Plaza descobrirà 'la trampa' del Sardà.

Diumenge a les 14:15h a La 1 

RTVE

anterior siguiente