Enlaces accesibilidad

Tota la programació del cap de setmana de RTVE Catalunya

  • Dissabte Anna Cler entrevista Francesc Torralba a 'Noms propis'; i a 'Punts de Vista' descobrim l'experiència immersiva 'Jules Verne 200'
  • Diumenge noves entregues de 'La trampa' amb Pep Plaza, 'En router' amb Thais Villas i 'La recepta perduda' amb Sílvia Abril
  • El millor cinema en català: dissabte 'Una altra ronda' a 'El cinema de La 2'
  • Dissabte 21 de setembre i diumenge 22 de setembre, a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias, presentadora del 'Punts de vista' amb els col·laboradors del programa
Tània Sarrias, presentadora del 'Punts de vista', amb els col·laboradors del programa

Aquest cap de setmana, RTVE Catalunya proposa una programació cultural, informativa i d'entreteniment per a tots els gustos i tota la família. Dissabte coneixerem el doctor en Filosofia i Teologia Francesc Torralba a 'Noms propis'; gaudirem de literatura, ciència i música en directe a 'Punts de vista'; i parlarem de l'extinció vegetal a 'Va de verd'. A la nit, la pel·lícula 'Una altra ronda' a 'El cinema de La 2'. El diumenge viatjarem al Segrià amb 'En router'; cuinarem truita amb suc a 'La recepta perduda'; i veurem si Pep Plaza cau o no a 'La trampa' de nous convidats.

Els dissabtes: cultura, plantes i el millor cinema

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, arrenca una nova temporada aquesta setmana amb convidats com el periodista Jordi Sellas, el músic i compositor Juanlu Leprevost amb la cantant i guitarrista Gigi McFarlane i la col·laboradora Cristina Sala.

Dissabte a les 13:55h a La 2.

Sabies que cada 60 minuts desapareixen una mitjana de tres espècies de flora i fauna al planeta? 'Va de verd' dedica el capítol d'aquesta setmana a l'extinció vegetal. Descobrim els factors que hi afecten, analitzem les conseqüències que això suposa per la salut planetària i coneixem diversos projectes que es duen a terme a Catalunya per tal d'intentar frenar la situació.

Diumenge a les 14:25h a La 2.

Aquesta setmana 'Noms propis' convida Francesc Torralba, a qui les grans preguntes sense resposta sempre li han despertat interès. Anna Cler reflexiona sobre la vida amb el doctor en Filosofia i Teologia de temes com el procés de dol, la fe, la nostàlgia i la credulitat.

Dissabte a les 14:55h a La 2.

'El cinema de La 2' aquesta setmana emet el film 'Una altra ronda'. Existeix la teoria que hauríem de néixer amb una petita quantitat d'alcohol en la nostra sang, i que una lleugera embriaguesa obre les nostres ments al món que ens envolta, disminuint els nostres problemes i augmentant la nostra creativitat. Animats per aquesta teoria, el Martin i tres dels seus millors amics, tots ells professors de secundària desmotivats, s'embarquen en un experiment per a mantenir un nivell constant d'intoxicació etílica al llarg de la seva jornada laboral. Si Churchill va guanyar la II Guerra Mundial atordit per l'alcohol, qui sap el que uns glops podrien fer per ells i els seus alumnes?

Dissabte a les 22h a La 2.

El diumenge nous capítols d''En router', 'La recepta perduda' i 'La trampa'

Aquest cap de setmana RTVE Catalunya emet tres capítols de 'La Trampa' a La 1 i a La 2. L'actor i imitador Pep Plaza haurà de descobrir si la cuinera Carme Ruscalleda, el periodista Xavier Sardà i la cantant Mayte Martín li diuen tota la veritat i quina de les històries és mentida. Ho aconseguirà?

Diumenge a les 14:05h a La 2.

Aquesta setmana, la periodista i presentadora Thais Villas puja a la furgoneta d''En Router' en direcció al Segrià. Allà descobreix de primera mà com la tecnologia digital permet realitzar gairebé qualsevol cosa a distància. El concepte "fer des de casa" ha donat una segona vida a molts pobles que havien patit un despoblament a causa de la concentració del sector empresarial a la ciutat.

Diumenge a les 14:15h a La 2.

'La recepta perduda' continua la seva ruta pel territori descobrint la tradició gastronòmica i les històries més humanes de casa nostra. Aquesta setmana, Sílvia Abril visita Falset, capital del Priorat, per trobar la persona que li ensenyi a cuinar la truita amb suc, una recepta de reaprofitament tradicional de la comarca que menjaven els pagesos mentre treballaven al camp.

 Diumenge a les 14:45h a La 2.

Arxiu de RTVE Catalunya: El Museu Dalí fa 50 anys. Recordem l'acte d'inauguració, amb el pintor, Gala i fins i tot Josep Pla

Fa mig segle que va obrir portes el Teatre-Museu Dalí de Figueres, anomenat així per l'antic ús de l'edifici. Els Serveis Informatius de TVE Catalunya van assistir als dos actes solemnes, a l'Ajuntament de Figueres i al museu. Des de l'Arxiu de RTVE Catalunya recuperem aquestes imatges històriques que van donar principi a la gran vitalitat d'aquest edifici, que tret dels anys de pandèmia, rep milers de visitants cada any.

RTVE

anterior siguiente