Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Fel Faixedas presenta 'M'hauria agradat coneixe't', a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita d'Anna Rossi, amb el seu tema 'Sambinha agradesido'
  • Dissabte 28 de setembre a les 13:55h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sarrias presenta 'Punts de vista' Josep Echaburu

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sàrrias, convida aquesta setmana l'actor, autor i humorista Fel Faixedas i la cantant Anna Rossi i compta amb el col·laborador Oriol Bartumeu i la seva secció dedicada als videojocs.

Fel Faixedas acompanya Tània Sàrrias en aquest nou programa de 'Punts de vista' per presentar la seva primera novel·la, 'M'hagués agradat coneixe't'. El llibre, tot un viatge emocional a través de la figura del seu avi Pitu, descobreix la família, professió i terra, Arbúcies, de l'humorista. Faixedas és un dels protagonistes dels espectacles 'Les Mares' i 'Festa Grossa', ambdós de gira actualment.

La música en directe d'Anna Rossi sonarà al plató del programa al ritme de la melodia de 'Sambinha agradesido'. L'arrel llatina i mediterrània de la cantant forma part del cartell del Festival Petits Camaleons, dedicat al gran petit públic infantil, que se celebra aquesta cap de setmana a Sant Cugat del Vallès.

El programa compta aquesta setmana amb l'expert en videojocs, Oriol Bartumeu. A més, la Setmana del Llibre en Català, la Casa Parramón i la Intel·ligència Artificial són algunes de les propostes que tancaran un nou dissabte ple de cultura.

RTVE

anterior siguiente