Enlaces accesibilidad
La Trampa

Joan Pera, Olga Viza i Justo Molinero, a 'La Trampa'

  • El Pep Plaza, presentador del programa, haurà d'esbrinar quina és la història inventada d'aquests tres convidats del món de l'espectacle i de la comunicació
  • Dissabte i diumenge 28 i 29 de setembre, a La 1, a  La 2  i RTVE Play Catalunya

Per
Joan Pera i Pep Plaza conversen al plató de 'La Trampa'
Joan Pera i Pep Plaza, a 'La Trampa' RTVE Catalunya

'La Trampa' és un programa d'entrevistes i concurs alhora, presentat per Pep Plaza i produït per RTVE Catalunya i MediaPlay.

Aquest cap de setmana RTVE Catalunya emet tres capítols de 'La Trampa' a La 1 i a La 2. L'actor i imitador Pep Plaza haurà de descobrir si l'actor Joan Pera, la periodista Olga Viza i el locutor i empresari Justo Molinero li diuen tota la veritat i quina de les històries és mentida. Ho aconseguirà?

Joan Pera

Pep Plaza, conversa amb el gran actor Joan Pera, qui passa per 'La Trampa' per explicar algunes curiositats, com que quan feia la mili, va marxar a casa i va estar un mes sense aparèixer fins que un superior el va trobar a faltar. Sembla un relat teatral, potser és veritat o potser és la trampa. Ho sabrem tot al final del programa.

Dissabte a les 14:15h a La 1

Olga Viza

La periodista Olga Viza visita el programa per explicar algunes de les seves vivències més sorprenents. Sabíeu que Olga Viza es va colar a l'escenari on actuava Montserrat Caballé per demanar-li una entrevista? però, serà veritat? Al final del programa es descobriran tots els enigmes i segur que us sorprendreu de 'la trampa' de la convidada.

Diumenge a les 14:05h a La 2

Olga Viza i Pep Plaza al plató de 'La Trampa'

Olga Viza, a 'La Trampa' RTVE Catalunya

Justo Molinero

Tothom coneix el comunicador Justo Molinero com a locutor, però potser no sabeu que en una ocasió va fer de torero. Al final del programa el Pep Plaza descobrirà si el convidat li ha dit tota la veritat.

Diumenge a les 14:15h a La 1

Justo Molinero assegut al plató de 'La Trampa'

Justo Molinero, a 'La Trampa' RTVE Catalunya

RTVE

anterior siguiente