Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Joan Ridao, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

  • Lluís Falgàs parla amb el director de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern i exsecretari general d'ERC
  • Dissabte, 28 de setembre, a les 20:30h al Canal 24horas i RTVE Play Catalunya

Per
Lluís Falgàs dirigeix i presenta 'Aquí parlem'
Lluís Falgàs dirigeix i presenta 'Aquí parlem' RTVE Catalunya

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24 horas.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', entrevista Joan Ridao. El programa també analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

Lluís Falgàs entrevista Joan Ridao, director de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern i exsecretari general d'ERC. Ridao és doctor en Ciència Política i de l'Administració i llicenciat en Dret. També és professor a la UB i a la URiV i lletrat del Parlament de Catalunya (en excedència). Ha publicat nombrosos articles i llibres, els darrers 'Lleis Polítiques de Catalunya. Comentaris' i 'El derecho de crisis y el estado autonómico'. Falgàs li demanarà per la tasca de l'Institut d'Estudis de l'Autogovern i pel congrés d'ERC del 30 de novembre, entre altres qüestions.

'Aquí parlem' també analitza l'actualitat parlamentària de la setmana. Els consellers del govern de Salvador Illa han seguit amb la ronda de compareixences davant les comissions per informar dels objectius de cada departament en aquesta legislatura.

RTVE

anterior siguiente