Enlaces accesibilidad
Noms propis

L'advocada Núria González, a 'Noms propis'

  • Ser una dona amb veu pròpia, malgrat les crítiques. Aquesta és la llibertat de la qual en fa bandera la jurista i feminista
  • Dissabte, 28 de setembre, a les 15:00h a La 2 i a RTVE Play Catalunya

Per
Núria González a la Ciutat de la Justícia
Núria González Josep Echaburu

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista Núria González. Durant la conversa parlarà del seu pas per la política, de la justícia, de com viure a Mèxic li va canviar la vida i de generar polèmica.

A 'Noms propis', Núria González parla amb Anna Cler de quan va introduir-se a la política; de Baltasar Garzón, per qui va decidir dedicar-se al dret; de com s'ha convertit en l'advocada de Rosa Peral i de la seva ferma creença en la independència judicial i en la justícia. És una persona molt treballadora, però confessa que li agrada sortir per la nit, creu que "les coses interessants passen per la nit".

Núria González en unes escales a la Ciutat de la Justícia

Núria González Josep Echaburu

Ha viscut a Granada i a Mèxic, però explica que el seu pas per Mèxic li va canviar la vida radicalment. Allà va crear l'Observatori contra el feminicidi i la desaparició forçada i va dirigir un estudi sobre els drets humans de les dones a les presons de l'Estat de Mèxic.

Núria González no es considera una persona polèmica, però sí que pot generar polèmica. Creu que "la societat s'ha infantilitzat i només acceptem allò que ens sona bé a nosaltres mateixos" i defensa que s'aprèn molt quan es confronten postures.

RTVE

anterior siguiente