Enlaces accesibilidad

Totes les propostes pel cap de setmana de RTVE Catalunya

  • Sílvia Abril ens proposa el diumenge aprendre a cuinar fideus rossos amb galeres a Cambrils
  • Dissabte nous capítols de 'Punts de vista', 'Va de verd' i 'Noms propis'
  • A més, tres capítols de 'La trampa' i el millor cinema en català amb 'La pitjor persona del món' a 'El cinema de La 2'
  • Dissabte 28 de setembre i diumenge 29 de setembre, a La 2 i a La 1 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Sílvia Abril conversant amb uns pescadors a 'La recepta perduda'
Sílvia Abril amb uns pescadors a 'La recepta perduda'

Aquest cap de setmana, RTVE Catalunya proposa una programació cultural, informativa i d'entreteniment per a tots els gustos i tota la família. Dissabte coneixerem l'advocada Núria González a 'Noms propis'; gaudirem de la millor actualitat cultural a 'Punts de vista'; i parlarem de l'I+D vegetal a 'Va de verd'. A la nit, la pel·lícula 'La pitjor persona del món' a 'El cinema de La 2'. El diumenge cuinarem fideus rossos amb galeres a 'La recepta perduda'. I tindrem triple capítol de 'La trampa', Pep Plaza descobrirà a Joan Pera, Olga Viza i Justo Molinero.

Els dissabtes: cultura, plantes i el millor cinema

'Punts de vista'el programa cultural presentat per Tània Sàrrias, convida aquesta setmana l'actor, autor i humorista Fel Faixedas i la cantant Anna Rossi i compta amb el col·laborador Oriol Bartumeu i la seva secció dedicada als videojocs.

Dissabte a les 13:55h a La 2

Has sentit a parlar mai de l'espirulina? Es tracta d'una alga amb grans propietats nutricionals. Justament el capítol d'aquesta setmana de 'Va de verd' està centrat en l'I+D vegetal. María Gómez descobreix com està avançant la investigació i el desenvolupament sostenible dels recursos vegetals, elements clau per tal d'aconseguir molts dels reptes agroalimentaris actuals.

Diumenge a les 14:30h a La 2

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista Núria González. Durant la conversa l'advocada i activista feminista parlarà del seu pas per la política, de la justícia, de com viure a Mèxic li va canviar la vida i de generar polèmica.

Dissabte a les 15:00h a La 2

'El cinema de La 2' aquesta setmana emet la comèdia romàntca 'La pitjor persona del món'. La Julie farà els trenta i la seva vida és un desastre existencial. Ja ha eliminat de la llista massa sortides professionals i el seu xicot Aksel, un reeixit novel·lista gràfic més gran que ella, la pressiona perquè contingui la seva energia creativa i posi seny. Una nit es cola en una festa i coneix al jove i encantador Eivind. I, llavors, tot canvia.

Dissabte a les 22h a La 2.

El diumenge un nou plat a 'La recepta perduda'

'La recepta perduda' continua la seva ruta pel territori descobrint la tradició gastronòmica i les històries més humanes de casa nostra. Aquesta setmana, Sílvia Abril visita Cambrils, capital gastronòmica de la Costa Daurada, per cuinar una de les receptes més arrelades a la cultura marinera de la ciutat: fideus rossos amb galeres.

Diumenge a les 14:50h a La 2

Aquest cap de setmana tres capítols de 'La trampa'

Aquest cap de setmana RTVE Catalunya emet tres capítols de 'La trampa' a La 1 i a La 2. L'actor i imitador Pep Plaza haurà de descobrir si l'actor Joan Pera, la periodista Olga Viza i el locutor i empresari Justo Molinero li diuen tota la veritat i quina de les històries és mentida. Ho aconseguirà?

Dissabte i diumenge a les 14:15h a La 1 i diumenge a les 14:40h a La 2

RTVE

anterior siguiente