Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Carme Sansa presenta 'Rose', a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també comptarà amb l'experta en sèries Paula Hergar i la secció 'Curts de vista'
  • Dissabte 5 d'octubre, a les 13:55h a La 2 d'RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sàrrias al plató de 'Punts de vista'
Tània Sàrrias presenta 'Punts de vista'

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, aquesta setmana rep la visita de l'actriu Carme Sansa. A més, recupera l'espai dedicat a les sèries amb Paula Hergar; i Miquel Simó i Beatriu Castelló ens porten la seva peculiar secció 'Curts de vista'.

Carme Sansa ens acompanya al plató de 'Punts de Vista' per conversar amb Tània Sàrrias sobre l'obra 'Rose', en cartell a La Sala Villarroel fins al 15 d'octubre. El monòleg de Martin Sherman, estrenat a Londres el 1999, arriba vint-i-cinc anys després als nostres escenaris de la mà de l'actriu catalana.

En aquest tercer programa de la temporada donem la benvinguda de nou a Paula Hergar, la nostra col·laboradora experta en sèries, que torna amb molts més títols entre mans. Impro Barcelona també fa parada a 'Punts de vista' per meravellar-nos a tots a la secció 'Curts de vista' amb la seva original posada en escena. I, a més a més, el teatre i la fotografia es donaran la mà per continuar amb un dissabte més ple de cultura.

RTVE

anterior siguiente