Enlaces accesibilidad
La trampa

Luis del Olmo, a 'La trampa'

  • El Pep Plaza, presentador del programa, haurà d'esbrinar quina és la història inventada del periodista i locutor de ràdio Luis del Olmo
  • Diumenge 6 d'octubre a les 14:05h a  La 2  i a RTVE Play Catalunya

Per
Luis del Olmo i Pep Plaza asseguts al plató de 'La trampa'
Luis del Olmo i Pep Plaza, a 'La trampa'

'La Trampa' és un programa d'entrevistes i concurs alhora, presentat per Pep Plaza i produït per RTVE Catalunya i MediaPlay. Podeu veure una versió més llarga del programa a RTVE Play Catalunya.

Aquest cap de setmana 'La Trampa' rep el periodista Luis del Olmo. El locutor explicarà al Pep Plaza històries desconegudes de la seva vida personal i professional.

Luis del Olmo, assegut al plató de 'La trampa'

Luis del Olmo, a 'La trampa'

A 'La Trampa', el convidat explica moltes coses, la gran majoria desconegudes per al públic. Entre totes aquestes històries n'hi haurà una que serà mentida i que caldrà endevinar. En aquest capítol, Pep Plaza conversa amb el periodista Luis del Olmo, qui passa pel programa per explicar algunes de les seves vivències més curioses i sorprenents. Entre les seves moltes històries, Luis del Olmo explica que el van tancar una nit a la presó; però, serà veritat? Al final del programa es descobriran tots els enigmes i segur que us sorprendreu de 'la trampa' del convidat.

RTVE

anterior siguiente