Enlaces accesibilidad
RTVE Catalunya

Tota la programació del cap de setmana de RTVE Catalunya

  • Dissabte Anna Cler entrevista la periodista Elisenda Roca a 'Noms propis'; i, a més, nou capítol de 'Punts de vista' i de 'Va de verd'
  • A la nit, el millor cinema en català amb 'The Royal Game'
  • Diumenge, 'La trampa' rep Luis del Olmo, Thais Villas visita l'Alt Penedès amb 'En router' i a 'La recepta perduda' Sílvia Abril cuina llenties estofades
  • Dissabte 5 d'octubre i diumenge 6 d'octubre, a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Elisenda Roca al centre de producció de RTVE Catalunya a Sant Cugat
Elisenda Roca visita el programa 'Noms propis'

Aquest cap de setmana, RTVE Catalunya proposa una programació cultural, informativa i d'entreteniment per a tots els gustos i tota la família. Dissabte, la periodista Elisenda Roca visita 'Noms propis'; 'Punts de vista' porta la millor actualitat cultural; i 'Va de verd' s'endinsa en el món de les begudes vegetals. A més, a la nit, 'El cinema de La 2' ofereix la pel·lícula 'The Royal Game'. El diumenge, Luis del Olmo posa a prova Pep Plaza a 'La trampa', 'En router' viatja a l'Alt Penedès i a 'La recepta perduda' es cuinen llenties estofades.

Els dissabtes: cultura, plantes i el millor cinema

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, aquesta setmana rep la visita de l'actriu Carme Sansa. A més, recupera l'espai dedicat a les sèries amb Paula Hergar; i Miquel Simó i Beatriu Castelló ens porten la seva peculiar secció 'Curts de vista'.

Dissabte a les 13:55h a La 2

Has tastat mai begudes de soja, civada o arròs? Totes són vegetals i compten amb un nínxol de mercat en expansió. Ho descobrim en el capítol d'aquesta setmana de 'Va de verd', centrat en les begudes vegetals. En aquest programa la María Gómez visita una fàbrica catalana pionera en la seva elaboració i mostra com fer a casa receptes delicioses com l'orxata de xufa i la kombutxa.

Dissabte a les 14:30h a La 2

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista Elisenda Roca. La periodista té una àmplia trajectòria, va començar amb 17 anys a la ràdio i actualment és la veu del 'Saber y Ganar'. Parla dels seus inicis, del 'Cifras y Letras', del seu paper com a escriptora i del seu llibre més personal 'Animals ferits'.

Dissabte a les 15:00h a La 2

'El cinema de La 2' aquesta setmana emet un film sobre el nazisme i els mètodes de la Gestapo, 'The Royal Game'.  La pel·lícula se situa a Viena, al 1938. Els nazis s'acaben d'annexionar a Àustria i el notari Josef Bartok sap que està en perill. Mentre es prepara per fugir, és detingut per la Gestapo i tancat en un hotel reconvertit en presó. Només sortirà si col·labora amb els nazis, però Bartok no està disposat a cedir. Aïllat, la soledat comença a fer efecte fins que aconsegueix robar un llibre d'escacs, que serà el seu punt de suport per mantenir-se amb seny i convertir la resistència en un joc.

Dissabte a les 23h a La 2.

El diumenge noves entregues de 'La trampa', 'En router' i 'La recepta perduda'

Aquest cap de setmana 'La Trampa' rep el periodista Luis del Olmo. El locutor explicarà al Pep Plaza històries desconegudes de la seva vida personal i professional.

Diumenge a les 13:55h a La 2

Aquesta setmana, la periodista i presentadora Thais Villas puja a la furgoneta d''En Router' en direcció a l'Alt Penedès. Aquest és un territori molt arrelat a la tradició, però on estan entrant en joc diferents aplicacions i innovacions digitals. A través de diversos testimonis comprovem que la tecnologia pot ser una gran aliada per enllaçar la modernitat amb la tradició.

'En router' forma part de les accions de RTVE en el marc de la iniciativa Generación D, el programa de conscienciació dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Finançat pels Fons Europeus Next Generation i impulsat pel Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública, el projecte té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania de la necessitat d'adquirir les competències digitals necessàries davant els nous reptes de la societat digital.

Diumenge a les 14:10h a La 2

'La recepta perduda' continua la seva ruta pel territori descobrint la tradició gastronòmica i les històries més humanes de casa nostra. Aquesta setmana, Sílvia Abril visita Granollers, concretament la fundació El Xiprer, per aprendre a cuinar unes llenties estofades. La solidaritat i les ganes d'ajudar de la fundació faran d'un plat convencional i conegut, un plat únic i especial.

Diumenge a les 14:40h a La 2

RTVE

anterior siguiente