Enlaces accesibilidad
L'entrellat

'L'entrellat' de Ràdio 4 en el marc del centenari de la ràdio

  • Samanta Villar i l'equip del programa es traslladen al Palau Robert amb un programa especial per homenatjar els 100 anys de la ràdio
  • Dimarts, 8 d'octubre a les 10h, a Ràdio 4 i RTVE Play  

Per
Equip de 'L'Entrellat' anb fons de RNE
Equip de 'L'Entrellat'

'L'entrellat' és un magazín que s'emet de 10h a 12h a Ràdio 4, que posa el focus en els temes socials, el periodisme de solucions i les preocupacions dels ciutadans, però també és un espai per la música i l'humor.

'L'entrellat', de Ràdio 4, presentat per Samanta Villar es trasllada a la Sala Cotxeres del Palau Robert per commemorar els 100 anys de la ràdio. Aquest programa especial, que tindrà lloc de 10h a 12h del migdia, oferirà una programació variada que recordarà un segle d'històries, veus i moments que han deixat empremta al mitjà.

A les 10:30h hi haurà una taula rodona amb figures destacades del món de la comunicació, com la presentadora del 'Cafè d'Idees', Gemma Nierga; la directora des de fa més de dues dècades del 'No es un día cualquiera', Pepa Fernández; la periodista i actual presentadora del Nits sense ficció de TV3, Agnès Marquès, i el director de Ràdio 4, Pere Buhigas.

A partir de les 11h, la cuinera i col·laboradora del programa, Carme Ruscalleda, ens portarà fins al Palau Robert els frescos de la setmana. I a dos quarts de dotze, l'actor i director teatral Oriol Broggi, parlarà de la Biennal del Pensament, la festa ciutadana de les idees que aquest any té com a títol: 'L'endemà de tot'.

Durant la jornada, també participaran membres del Talent Factory de Viladecans, una iniciativa que ajuda als joves a formar-se en un escenari real d'oportunitats laborals pel seu futur, i ens presentaran els seus projectes.

Per tancar la celebració, tindrà lloc l'entrevista amb actuació musical inclosa de Scorpio.

RTVE

anterior siguiente