Enlaces accesibilidad
Punts de vista

El mític musical 'Mar i Cel', aquesta setmana a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita de la banda Éxtasis, amb el seu tema 'Ojitos marrones'
  • Dissabte 12 d'octubre, a les 14:00h a La 2 d'RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias, presentadora del 'Punts de vista' amb els col·laboradors del programa
Tània Sarrias, presentadora del 'Punts de vista', amb els col·laboradors del programa JOSEP ECHABURU

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, convida aquesta setmana a les actrius i cantants Berta Luna i Candela Díaz, intèrprets de 'Mar i Cel', i  a la banda de rock Éxtasis. I Miriam Tortosa visita el programa per parlar de les darreres novetats teatrals.

'Mar i Cel' veu terra ferma al plató de 'Punts de Vista', on aquest dissabte Tània Sarrias dona la benvinguda al personatge d'Idriss, un grumet interpretat per Berta Luna, i al d'una dona morisca, en la pell de Candela Díaz. Les actrius i cantants interpretaran 'Les pomes', de l'espectacle de la companyia Dagoll Dagom, que celebra 50 anys i s'acomiada dels escenaris.

La jove banda de rock Éxtasis està a punt de treure el seu primer disc. Gerard Giner, Jordi Pujol i Alex Salguero, amics de tota la vida i integrants del grup musical, ens acompanyen aquest dissabte a la tarda al compàs del ritme d''Ojitos marrones'.

A més, és hora d'apujar el teló de l'escenari perquè arriba Miriam Tortosa per donar el tret de sortida a una nova temporada teatral. La col·laboradora ofereix una selecció dels títols teatrals més interessants del moment.

RTVE

anterior siguiente