Enlaces accesibilidad

L'analista de televisió Rocco Steinhäuser, a 'Noms propis'

  • Va ser Jordi González qui li va donar la primera gran oportunitat. Amb ell va fer els programes 'Les 1000 i una' i 'Vitamina N'
  • Dissabte, 12 d'octubre, a les 15:00h a La 2  i a RTVE Play Catalunya

Per
Rocco Steinhäuser danvant un micròfon a RAC 1
Rocco Steinhäuser a 'Noms propis'

'Noms propis' és el programa d'entrevistes en profunditat de RTVE Catalunya. Dirigit i presentat per Anna Cler, s'emet els dissabtes a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista Rocco Steinhäuser, a qui li fascina la capacitat que té la televisió de fer espectacle i entretenir. Porta tota la vida dedicant-s'hi com a animador de públic, regidor, col·laborador i també com a analista i crític de televisió.

De pare alemany i mare catalana, Rocco Steinhäuser va néixer a Nuremberg, però amb 12 anys es va traslladar amb la família a Barcelona. Abans d'endinsar-se en el món de la televisió va treballar a un càmping, on reconeix a 'Noms propis' que s'ho va passar molt bé.

Rocco Steinhäuser a l'estudi de RAC 1

Rocco Steinhäuser a RAC 1 Josep Echaburu

Per millorar el seu anglès va marxar a Austràlia, on va treballar a la recepció del Centre Comunitari Espanyol de Sidney. Després, per un cop de sort va conèixer al Jordi González i va començar a treballar, primer d'animador de públic i, després, de regidor a 'Les 1000 i una' i a 'Vitamina N'. A Anna Cler li explica: "He tingut molta sort a la meva vida, i a més a més, he estat en el lloc concret, en el moment que havia d'estar". També ha treballat a programes com 'Operación Triunfo' o 'Mira quién baila'.

El Rocco explica que més que crític es considera analista de televisió. Porta gairebé 19 anys analitzant programes i desvetllant el que hi ha al darrere, des que el Toni Clapés li demanés que "fes d'espia de la tele" pel 'Versió RAC1'.

RTVE

anterior siguiente