Enlaces accesibilidad

Tota la programació del cap de setmana de RTVE Catalunya

  • Dissabte Anna Cler entrevista Rocco Steinhäuser a 'Noms propis' i, a més, nou capítol de 'Punts de vista' i de 'Va de verd'
  • A la nit, el millor cinema en català amb 'Aisha'
  • Diumenge, 'La trampa' amb Sharonne i nous capítols 'En router' i 'La recepta perduda'
  • Dissabte 12 d'octubre i diumenge 13 d'octubre, a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Sharonne al plató de 'La trampa'
Sharonne, a 'La trampa'

Aquest cap de setmana, RTVE Catalunya proposa una programació cultural, informativa i d'entreteniment per a tots els gustos i tota la família. Dissabte, l'analista de televisió Rocco Steinhäuser visita 'Noms propis', 'Punts de vista' porta la millor actualitat cultural i 'Va de verd' se centra en l'anatomia i morfologia vegetal. A més, a la nit, 'El cinema de La 2' ofereix la pel·lícula 'Aisha'. El diumenge, Sharonne posa a prova Pep Plaza a 'La trampa', 'En router' viatja al Bages i a 'La recepta perduda' es cuina l'esqueixada de bacallà.

Els dissabtes: cultura, plantes i el millor cinema

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, convida aquesta setmana a les actrius i cantants Berta Luna i Candela Díaz, intèrprets de 'Mar i Cel', i a la banda de rock Éxtasis. I Miriam Tortosa visita el programa per parlar de les darreres novetats teatrals.

Dissabte a les 14:00h a La 2

Sabies que les persones, com les plantes, som éssers pluricel·lulars? De fet, compartim amb elles certes estructures moleculars i processos biològics. El capítol d'aquesta setmana de 'Va de verd' està centrat en l'anatomia i morfologia vegetal. La María Gómez descobrirà tot el que podem aprendre com a societat estudiant les plantes.

Dissabte a les 14:30h a La 2

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista Rocco Steinhäuser, a qui li fascina la capacitat que té la televisió de fer espectacle i entretenir. Porta tota la vida dedicant-s'hi com a animador de públic, regidor, col·laborador i també com a analista i crític de televisió.

Dissabte a les 15:00h a La 2

'El cinema de La 2' aquesta setmana emet el film 'Aisha'.  Una jove nigeriana cerca asil internacional a Irlanda. Atrapada durant anys al sistema d'immigració irlandès, Aisha Osagie fa amistat amb el expresoner Conor Healy, a qui coneix en un dels centres d'allotjament. La creixent relació d'Aisha i Conor aviat sembla ser efímera, ja que el futur d'Aisha a Irlanda es veu amenaçat.

Dissabte a les 23h a La 2.

El diumenge noves entregues de 'La trampa', 'En router' i 'La recepta perduda'

Aquest cap de setmana 'La trampa' rep la drag-queen, cantant i actriu Sharonne, per explicar al Pep Plaza històries desconegudes de la seva vida personal i professional i una que serà mentida i que caldrà endevinar.

 Diumenge a les 14:05h a La 2

Aquesta setmana, la periodista i presentadora Thais Villas puja a la furgoneta d''En router' en direcció al Bages. Allà descobrirà com les noves tecnologies han canviat la manera de crear i consumir cultura i entreteniment.

'En router' forma part de les accions de RTVE en el marc de la iniciativa Generación D, el programa de conscienciació dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Finançat pels Fons Europeus Next Generation i impulsat pel Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública, el projecte té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania de la necessitat d'adquirir les competències digitals necessàries davant els nous reptes de la societat digital.

Diumenge a les 14:15h a La 2

L'Arxiu de TVE Catalunya us recomana aquest cap de setmana fer un repàs a com cuidar-nos per a no contagiar-nos de la grip: un senzill gest i dues o tres pautes més, ens asseguren més salut. Ja fa anys que ens ho diuen, però ho hem après?

'La recepta perduda' continua la seva ruta pel territori descobrint la tradició gastronòmica i les històries més humanes de casa nostra. Aquesta setmana, Sílvia Abril viatja a Castelldefels, per cuinar l'amanida d'estiu per excel·lència: l'esqueixada de bacallà. En aquesta ciutat costera hi ha una tradició ben arrelada de menjar-ne i servir-ne en els primers merenderos que s'hi van obrir.

Diumenge a les 14:40h a La 2

RTVE

anterior siguiente