Enlaces accesibilidad
Ràdio 4

'Més que esport' de Ràdio 4 celebra 10 anys a la Copa de l'Amèrica de Vela

  • El programa comptarà amb la vicepresidenta de l'America's Cup Event Barcelona, Aurora Catà; la directora de l'America's Cup Experience, Ana Duran i l'entrenadora del Sail Team Barcelona, Mónica Azón
  • Dimecres, 16 d'octubre a les 21:30h, a Ràdio 4 i RNE Audio

Per
Marga Lluch amb el logo de Ràdio 4 i RNE
Marga Lluch presenta 'Mes que esport'

'Més que esport' és un programa de Ràdio 4 presentat per Marga Lluch que s'emet de dilluns a divendres a les 21:30h. És una altra manera de gaudir de l'esport donant cabuda als seus valors i a la seva importància en diferents àmbits de la vida.

'Més que esport' de Ràdio 4, presentat per Marga Lluch, celebra aquesta tardor 10 anys en antena i ho commemora aquest dimecres amb un programa especial de 55 minuts de durada des de la Copa de l'Amèrica de Vela.

El programa es trasllada a l'America's Cup Experience, a l'edifici IMAX del Port Vell de Barcelona, seu de l'exposició oficial de la 37a Copa de l'Amèrica, la regata de vela més antiga del món que data de 1851. Marga Lluch comptarà amb la presència de la vicepresidenta de l'America's Cup Event Barcelona, Aurora Catà; la directora de l'America's Cup Experience, Ana Duran, i l'entrenadora de l'equip Sail Team Barcelona, Mónica Azón, que ha participat en la Copa de l'Amèrica femenina. Azón va competir internacionalment en vela, ha guanyat mundials i va ser medallista olímpica a Atenes 2004 i Londres 2008. 

La directora i conductora del programa Marga Lluch explica: "'Més que esport' va néixer el 2014 amb la idea de tractar l'altra cara de l'esport i els seus valors, com la superació, la integració, la solidaritat, l'esport com a eina de salut, de qualitat de vida i l'esport per a tothom. Un programa que ha descobert fantàstiques històries humanes gràcies al poder de l'esport i que arriba al seu 10è aniversari en plena forma. És per això que volem celebrar-ho en el marc d'un gran esdeveniment esportiu a Barcelona com és la Copa de l'Amèrica que apropa la vela a la ciutat i als ciutadans com nosaltres volem apropar els valors de l'esport a tothom".

RTVE

anterior siguiente