Enlaces accesibilidad
Punts de vista

Nausicaa Bonnín presenta 'La Infiltrada', a 'Punts de vista'

  • El programa cultural també rep la visita de la l’artista Nina Blóm, amb el seu nou EP 'Disonvolta' i nou senzill 'Un altro drink'
  • Dissabte 19 d'octubre, a les 14h a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sàrrias, a 'Punts de vista'
Tània Sàrrias, a 'Punts de vista'

'Punts de vista' és l'espai cultural de RTVE Catalunya, presentat per Tània Sarrias i dirigit per Juan Fermín Gómez.

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, convida aquesta setmana a l'actriu Nausicaa Bonnín que ens presenta la seva nova pel·lícula. A més, comptem amb la visita i actuació de la cantant Nina Blóm, i la col·laboradora Dolo Beltran ens comparteix plans culturals a la seva secció 'Punts perduts'.

Nausicaa Bonnín s'infiltra aquest dissabte al plató de 'Punts de Vista' per conversar amb Tània Sarrias sobre 'La infiltrada', la nova pel·lícula d'Arantxa Echevarria. El film, ja disponible als cinemes, està inspirat en la història real de la primera agent de policia que es va infiltrar a la banda terrorista ETA durant 6 anys.

En aquest tercer programa, la música italiana sonarà amb molta energia al plató gràcies a l'artista Nina Blóm. La seva actuació omplirà l'escenari de ritmes pop i italo-disco, mentre el seu nou disc ens farà viatjar per un univers d’emocions que exploren les relacions, el desamor, la melancolia i les addiccions.

Per últim, marxarem d’excursió seguint el mapa de 'Punts perduts' amb totes les propostes que porta Dolo Beltran al programa. La nostra col·laboradora ens ofereix aquest dissabte tres plans culturals per sortir de la ciutat i gaudir del temps de tardor i les zones rurals. Cinema, música, art, drag i infinitat de cultura en aquest nou 'Punts de vista'.

RTVE

anterior siguiente