Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

Joan Mena, aquesta setmana a 'Aquí parlem'

Per
Lluis Falgàs al plató  d''Aquí parlem'
Lluis Falgàs, a 'Aquí parlem'

'Aquí parlem', dirigit i presentat per Lluís Falgàs, analitza l'actualitat parlamentària. El programa es torna a emetre els diumenges a les 19:30h al Canal 24 horas.

Aquesta setmana, Lluís Falgàs, director i presentador d''Aquí parlem', entrevista Joan Mena. El programa també analitza l'actualitat política i parlamentària de la setmana.

Lluís Falgàs entrevista Joan Mena, portaveu dels Comuns. Falgàs li demanarà per l'actualitat política i pels objectius dels Comuns en aquesta legislatura.

'Aquí parlem' també analitza l'actualitat política i parlamentària, en una setmana on s'ha celebrat al Parlament la primera sessió de control de la legislatura. Una sessió centrada en el tema de l'habitatge i el compromís de Salvador Illa, en el debat de política general, de la construcció de 50.000 habitatges públics. A més, dimecres es va fer un acte d'homenatge al Parlament al president Lluís Companys, coincidint amb el vuitanta-quatrè aniversari del seu afusellament pel franquisme, el 15 d'octubre de 1940.

RTVE

anterior siguiente