Enlaces accesibilidad

Tota la programació del cap de setmana de RTVE Catalunya

  • Dissabte Anna Cler entrevista Litus Ballbé a 'Noms propis' i, a més, nou capítol de 'Punts de vista' i de 'Va de verd'
  • A la nit, el millor cinema en català amb 'Close'
  • Diumenge, 'La trampa' amb Queco Novell i nous capítols 'En router', 'Simfonola' i 'La recepta perduda'
  • Dissabte 19 d'octubre i diumenge 20 d'octubre, a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
María Gómez, a 'Va de verd'
María Gómez, a 'Va de verd'

Aquest cap de setmana, RTVE Catalunya proposa una programació cultural, informativa i d'entreteniment per a tots els gustos i tota la família. Dissabte, el capellà i jugador d'hoquei Litus Ballbé visita 'Noms propis'. 'Punts de vista' porta la millor actualitat cultural i 'Va de verd'  mostra com obtenir una paleta sencera de colors naturals i com fer una il·lustració botànica. A més, a la nit, 'El cinema de La 2' ofereix la pel·lícula 'Close'. El diumenge, Queco Novell serà entrevistat per en Pep Plaza a 'La trampa', 'En router' viatja a La Ribera d'Ebre per descobrir un sistema de telemedicina i unes ulleres de realitat virtual per corregir anomalies visuals a les escoles; i a 'La recepta perduda', Sílvia Abril cuinarà els macarrons de la iaia a Moià.

Els dissabtes: cultura, plantes i el millor cinema

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, convida aquesta setmana a l'actriu Nausicaa Bonnín que ens presenta la seva nova pel·lícula i compta amb la visita i actuació de la cantant Nina Blóm, la seva actuació omplirà l'escenari de ritmes pop i italo-disco. I la col·laboradora Dolo Beltran ens compartirà plans culturals a la seva secció 'Punts perduts'.

Dissabte a les 14:00h a La 2

Us heu plantejat mai d'on provenen els colors dels pigments que fem servir per pintar i tenyir? El capítol d'aquesta setmana de 'Va de verd' està centrat en el vincle del món vegetal amb la pintura, no només com a motiu o model, sinó també com a eina per a l'artista. La María Gómez comprovarà que les plantes pinten molt en el món de l'art.

Dissabte a les 14:30h a La 2

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista Litus Ballbé, vicari de l'església de la Bonanova de Barcelona, llicenciat en periodisme i olímpic d'hoquei amb la selecció espanyola a Londres 2012.

Dissabte a les 15:00h a La 2

'El cinema de La 2' aquesta setmana emet el film 'Close'.  Drama que narra l'amistat entre dos nens de tretze anys, Léo i Rémi, en plena transició cap a l'adolescència. Són amics de tota la vida. Fins que un succés impensable els separa, Léo buscarà consol i comprensió en la mare de Rémi, Sophie. Es produirà un viatge de perdó, vulnerabilitat i amor.

Dissabte a les 23h a La 2.

El diumenge noves entregues de 'La trampa', 'En router' i 'La recepta perduda'

Aquest cap de setmana 'La trampa' comptarem amb la visita de Queco Novell, per explicar al Pep Plaza històries desconegudes de la seva vida personal i professional i una que serà mentida i que caldrà endevinar.

Diumenge a les 13:45h a La 2

Aquesta setmana, la periodista i presentadora Thais Villas puja a la furgoneta d''En router' en direcció a La Ribera d'Ebre. Mostrarà com la tecnologia i la digitalització poden ajudar a trencar barreres i fer la vida més fàcil en l'àmbit de la salut en aquestes zones rurals.

'En router' forma part de les accions de RTVE en el marc de la iniciativa Generación D, el programa de conscienciació dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. Finançat pels Fons Europeus Next Generation i impulsat pel Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública, el projecte té com a objectiu sensibilitzar la ciutadania de la necessitat d'adquirir les competències digitals necessàries davant els nous reptes de la societat digital.

Diumenge a les 14:45h a La 2

'La recepta perduda' viatja fins El Moianès, comarca situada a la Catalunya Central per cuinar els típics macarrons de la iaia. Una recepta molt fàcil i assequible que agrada a tothom.

Diumenge a les 13:55h a La 2

‘Simfonola’ estrena la segona temporada, recorrerà les darreres sis dècades de música catalana a través de cançons de l'arxiu de RTVE Catalunya. El primer capítol està centrat en la cançó 'Lola' del grup Pastora.

Diumenge a les 15:30h a La 2

L'Arxiu de TVE Catalunya ens proposa aquest cap de setmana recordar uns fets que van passar fa 80 anys: el 19 d'octubre del 1944, tres mil homes armats van travessar la frontera de França per envair la Vall d'Aran. Eren els maquis, soldats, guerrillers exiliats que volien forçar l'inici d'una lluita, arreu d'Espanya, per acabar amb el règim franquista. El programa de TVE Catalunya Memòria Popular va aconseguir reunir tres homes que hi van prendre part. No et perdis aquest testimoni de la nostra història explicada pels seus protagonistes, el gran valor del nostre Arxiu històric!

RTVE

anterior siguiente