Enlaces accesibilidad
La Trampa

Las Glorias Cabareteras i Mònica Pérez, a 'La Trampa'

  • Pep Plaza esbrinarà quina és la història inventada de les vedets i de l'actriu i còmica
  • Dissabte i diumenge, 26 i 27 d'octubre a La 2  i a RTVE Play Catalunya

Per
Las Glorias Cabareteras, a 'La Trampa'
Las Glorias Cabareteras, a 'La Trampa' RTVE CATALUNYA

'La Trampa' és un programa d'entrevistes i concurs alhora, presentat per Pep Plaza i produït per RTVE Catalunya i MediaPlay. Podeu veure una versió més llarga del programa a RTVE Play Catalunya.

Aquest cap de setmana RTVE Catalunya emet dos capítols de 'La Trampa'. Pep Plaza conversa amb les vedets Las Glorias Cabareteras i amb l'actriu Mònica Pérez, parlaran d'algunes de les seves aventures. I entre totes aquestes històries n'hi haurà una que serà mentida i que caldrà endevinar.

Las Glorias Cabareteras

Pep Plaza conversa amb Marta Bernal i Glòria Martínez, que passen per ‘La Trampa’ per explicar algunes de les seves vivències més curioses i sorprenents. Les dues convidades expliquen moltes històries de les seves actuacions v i asseguren que hi ha parelles que s’han separat per culpa del seu espectacle. ¿Serà veritat o serà la trampa? Ho sabrem tot al final del programa.

Dissabte a les 13:55h a La 2

Mònica Pérez, protagonista a 'La Trampa'

Mònica Pérez, protagonista a 'La Trampa' RTVE CATALUNYA

Mònica Pérez

L’actriu i còmica Mònica Pérez passa per ‘La Trampa’ per explicar algunes de les seves anècdotes al teatre i a la televisió. ¿Sabíeu que va patir una operació de vida o mort, i al dia següent va actuar en una pel·lícula? ¿Serà veritat o és la trampa del dia?

Diumenge a les 14:20h a La 2

RTVE

anterior siguiente