Enlaces accesibilidad
La recepta perduda

Cuscús, a 'La recepta perduda'

  • Sílvia Abril viatja a Sabadell on explora la riquesa de la cultura marroquina i aprèn a cuinar el seu plat més emblemàtic
  • Diumenge, 27 d'octubre, a les 14:30h a La 2 i a  RTVE Play Catalunya

Per
La Sílvia Abril a casa la Imane Raissali, a 'La recepta perduda'
La Sílvia Abril a casa la Imane Raissali, a 'La recepta perduda'

'La recepta perduda' és un programa que pretén recuperar la flaire de les cuines d'antany de la mà de Sílvia Abril, alhora que fa un retrat humà dels pobles de Catalunya. S'emet els diumenges al migdia a La 2 i a RTVE Play Catalunya.

'La recepta perduda' continua la seva ruta pel territori descobrint la tradició gastronòmica i les històries més humanes de casa nostra. Aquesta setmana, Sílvia Abril viatja a Sabadell per aprendre a cuinar cuscús, el plat estrella de la gastronomia marroquina que es transmet de mares a filles i que ens acosta a un tema universal, la maternitat.

Sílvia Abril, a 'La recepta perduda'

Sílvia Abril, a 'La recepta perduda'

En aquest capítol, el programa explora la riquesa cultural de la comunitat marroquina a Catalunya, una de les més nombroses i actives. La seva influència ha enriquit la cultura catalana amb tradicions, música i una gastronomia deliciosa. Fàtima Ahmed, activista social reconeguda amb la Creu de Sant Jordi, ens descobreix els secrets de la cuina marroquina i el seu plat més emblemàtic, el cuscús. Per aprendre a cuinar aquesta recepta, Sílvia Abril comptarà amb la reconeguda rapera Imane Raissali, qui l'acollirà a casa seva per guiar-la en tot el procés de preparació.

Sílvia Abril cuinant amb Imanne Raissali, a 'La recepta perduda'

Sílvia Abril cuinant amb Imanne Raissali, a 'La recepta perduda'

En la recerca dels ingredients necessaris, la Sílvia entra al Sàhara Basar de Sabadell, on coneix Yossuf, el seu propietari. També visita l'hort d'en Sergi, un pagès que li proporciona carbassons a canvi d’ajudar-lo amb les tasques del camp. I, abans d'acabar, fa parada a la pastisseria La Palma, on la Pepi li ofereix unes postres típiques de la zona per arrodonir el menú.

Sílvia Abril amb en Sergi, a 'La recepta perduda'

Sílvia Abril amb en Sergi, a 'La recepta perduda'

RTVE

anterior siguiente