Enlaces accesibilidad

Totes les propostes pel cap de setmana de RTVE Catalunya

  • Diumenge s'estrena l'especial 'Calidoscopi, 65 anys' i s'emet un nou capítol de 'La recepta perduda' amb Sílvia Abril
  • Dissabte Anna Cler entrevista Adriana Isabel Figueroa a 'Noms propis', 'Va de verd' visita La Palma i nova dosis de cultura amb 'Punts de vista'
  • I aquest cap de setmana, dues noves entregues de 'La trampa'; dissabte amb Las Glorias Cabareteras i diumenge amb Mònica Pérez
  • Dissabte 26 d'octubre i diumenge 27 d'octubre, a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Part de l'equip del 'Calidoscopi, 65 anys', a la preestrena al Cinesa Diagonal
Part de l'equip del 'Calidoscopi, 65 anys', a la preestrena al Cinesa Diagonal

Aquest cap de setmana, RTVE Catalunya proposa una programació cultural, informativa i d'entreteniment per a tots els gustos i tota la família. Dissabte, l'enginyera física i experta en nanotecnologia Adriana Isabel Figueroa visita 'Noms propis', 'Punts de vista' porta la millor actualitat cultural i 'Va de verd' viatja a l'illa de La Palma per aprendre sobre les plantes piròfiles. Diumenge s'emet 'Calidoscopi, 65 anys', un especial dedicat als 65 anys d'història del centre de producció de RTVE Catalunya, i a 'La recepta perduda' Sílvia Abril cuinarà cuscús a Sabadell. A més, doble emissió de 'La trampa'; dissabte amb Las Glorias Cabareteras i diumenge amb Mònica Pérez.

Dissabte, cultura i plantes

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sarrias, convida aquesta setmana el productor teatral i director del festival Temporada Alta de Girona, Salvador Sunyer; i els artistes Drag del musical de Priscilla. A més, inclou la secció 'Art a la vista', amb Cristina Sala.

Dissabte a les 14:05h a La 2

Què són les plantes piròfiles? Com poden sobreviure i fins i tot prosperar després d’un incendi o una erupció volcànica? En aquest capítol, María Gómez i l'equip de 'Va de Verd' es desplacen fins a l’illa de La Palma per descobrir comunitats vegetals que estan en contacte amb la presència de foc i que han desenvolupat una sèrie de característiques adaptatives a la presència d’aquest element natural.

Dissabte a les 14:35h a La 2

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista l'enginyera física i experta en nanotecnologia Adriana Isabel Figueroa. Professora de la UB, treballa en el desenvolupament de nous materials que ajudaran a millorar el món, que com diu l'Adriana, "és el que volem els científics".

Dissabte a les 15:05h a La 2

Diumenge nova entrega de 'La recepta perduda' i especial 'Calidoscopi, 65 anys'

'La recepta perduda' continua la seva ruta pel territori descobrint la tradició gastronòmica i les històries més humanes de casa nostra. Aquesta setmana, Sílvia Abril viatja a Sabadell per aprendre a cuinar cuscús, el plat estrella de la gastronomia marroquina que es transmet de mares a filles i que ens acosta a un tema universal, la maternitat.

Diumenge a les 14:30h a La 2

'Calidoscopi' presenta un especial dedicat als 65 anys d'història de RTVE Catalunya. A través de la música, l'humor i les curiositats del Fons Documental de RTVE, Raül Díaz repassarà, dècada a dècada, tots els programes de la primera televisió que va parlar en català. Des de la primera emissió l'any 1959 en blanc i negre fins a l'actualitat en alta definició i a la carta. A més, comptarà amb com a convidada amb Irene Mir, una de les primeres presentadores de la televisió.

Diumenge a les 17:00h a La 2

Aquest cap de setmana 'La trampa' estrena dos nous capítols

Aquest cap de setmana RTVE Catalunya emet dos capítols de 'La Trampa'. Pep Plaza conversa amb les vedets Las Glorias Cabareteras i amb l'actriu Mònica Pérez, parlaran d'algunes de les seves aventures. I entre totes aquestes històries n'hi haurà una que serà mentida i que caldrà endevinar.

Dissabte a les 13:55h a La 2

Diumenge a les 14:20h a La 2

Arxiu de RTVE Catalunya: Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

El Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual se celebra aquest diumenge, 27 d'octubre, i coincideix amb dues efemèrides importantíssimes per a TVE Catalunya: 65 anys de la primera emissió des dels estudis de Miramar i 60 anys del primer programa en català a televisió. El va instituir la UNESCO per tal d'impulsar la catalogació i conservació del so i la imatge, de gran valor col·lectiu. Tot el patrimoni audiovisual de TVE Catalunya el pots trobar al nostre arxiu, a RTVE Play Catalunya. T'expliquem com el conservem i com el pots veure!

RTVE

anterior siguiente