Enlaces accesibilidad

Benicio del Toro presenta "Che guerrilla" al Continuarà

Per
Pepe Rubianes al Continuarà

En el pròxim programa, el "Continuarà"  us presentarà la pel·lícula "Che guerrilla" de la mà del seu protagonista, Benicio del Toro. Coneixerem de prop un dels ballaríns espanyols més prestigiosos, Ángel Corella, i descobrirem la jove cantautora Anais Mitchell. A més,  recordarem l'actor Pepe Rubianes,  i visitarem les noves bodegues de vins construides al Priorat. Per acabar, el "Continuarà"  celebrarà el premi rebut pel Gremi de Galeristes de Catalunya.

"Che guerrilla" és la segona pel·lícula dirigida per Steven Soderbergh sobre la figura del Che Guevara. El "Continuarà"  ha pogut parlar amb el seu protagonista, Benicio del Toro. L'actor portorriqueny, ens explicarà els secrets d'aquest nou film, que arribarà a les pantalles catalanes el 27 de febrer.

Ángel Corella

s'ha convertit en un dels ballarins amb més prestigi del nostre país. Amb només 33 anys, aquest madrileny ha estat ballarí principal de l'American Ballet Theatre, ha actuat a teatres tant emblemàtics com l'Scala de Milà o el Royal Ballet de Londres i fins i tot ha fundat la seva própia companyia, el Corella Ballet. La setmana que ve el "Continuarà"  us oferirà un repàs de la trajectòria del ballarí espanyol més internacional.

Anais Mitchell comença a despuntar com a cantautora d'èxit als seus 27 anys. Nascuda als Estats Units, Mitchell ha recorregut mig món i intenta plasmar totes aquestes vivències en les seves lletres. Reconeguda per la seva veu fràgil, relata com ningú històries sinceres a través de la música folk. El "Continuarà" us proposa endinsar-vos en la interessant trajectòria d'aquesta cantant en el pròxim programa.

En motiu de la recent mort de l'actor Pepe Rubianes, el "Continuarà"   vol donar el seu últim adéu a un dels humoristes més irreverents, descarats i irremplaçaples que ha tingut l'escena catalana. Repassarem les varies intervencions que ha tingut al programa.

Amb l'actual auge de la comarca del Priorat, en especial el mercat vinícola que caracteritza la zona, han aumentat també les construcciones de bodegues, algunes d'elles ideades per arquitectes de prestigi. Al "Continuarà" us descrobrim les noves cases del vi del Priorat.

A més, la propera setmana, el "Continuarà"  celebrarà amb tots els espectadors, el premi que els atorgarà el pròxim dijous 27 el Gremi de Galeristes de Catalunya, en la categoria de Comunicació.

Per últim, l'agenda del "Continuarà"  ens recomanarà noves propostes per gaudir de la cultura catalana.