Enlaces accesibilidad
Aquí parlem

El medi ambient a pobles i ciutats de Catalunya

  • L'espai d'informació sobre la cambra catalana ens posarà al dia de la nova legislació de protecció de l'entorn

Ens acompanyaran dos diputats especialitzats en medi ambient, Ramon Espadaler i Jordi Terrades

Per
Aquí parlem - El medi ambient a pobles i ciutats de Catalunya

El Parlament de Catalunya acaba d¿aprovar una llei per protegir l'entorn natural. 'Aquí parlem' se'n fa ressò com, no podria ser d'altra menera, també del seguiment del moment actual del finançament i de les darreres declaracions en aquest sentit, del president de la Generalitat.

L''Aquí parlem' d'aquesta setmana ens farà un resum del Ple al Parlament de Catalunya sobre medi ambient.

Seran a la taula de convidats del programa Ramon Espadaler, exconseller de Medi Ambient i diputat de CiU i Jordi Terrades, del PSC.

També els preguntarem pel fet que el ple ha rebutjat que es continuï tramitant la proposició de llei per a l'establiment de deduccions fiscals per als ajuts vinculats al contracte global d'explotació o la Xarxa Natura 2000 presentada per CiU.

El programa és dirigit i presentat per Lluís Falgàs i repassa el més destacat de l'activitat a l'hemicicle i també ofereix els moments més interessants de les sessions. "Aquí parlem" s'emet cada dijous a les nou del vespre i es reposa cada divendres a la mateixa hora al Canal 24horas d'informació continua.

"Aquí parlem" compta amb un web propi www.rtve.es/aquiparlem on es pot trobar informació, veure el darrer programa i tots els emesos anteriorment. També es poden veure íntegres els programes emesos al web del Parlament de Catalunya www.parlament.cat.

"Aquí parlem" és el programa d'informació sobre el Parlament de Catalunya dirigit per Lluís Falgàs.