Enlaces accesibilidad
Encadena't amb nosaltres!

ACFUC

El nostre contacte:

ACFUC

Associació Catalana de Familiars, Usuaris i Col¿laboradors de Centres geriàtrics

Consell de Cent, 226, 3er, 3ª

08011 Barcelona

T. 934543574

www.acfuc.voluntariat.org

Per
Associació ACFUC

ACFUC

Associació Catalana de Familiars, Usuaris i Col·laboradors de Centres geriàtrics

Consell de Cent, 226, 3er, 3ª

08011 Barcelona

T. 934543574

www.acfuc.voluntariat.org

Qui som? 

ACFUC és una associació sense afany de lucre que vetlla per la qualitat de vida de les persones ingressades en centres geriàtrics assistits, crea vincles de col·laboració entre usuaris, familiars, responsables de centres geriàtrics i l'Administració per a garantir la màxima qualitat de vida de les persones ingressades.

 

A quina activitat ens dediquem?

ACFUC té com a missió principal la protecció de persones legalment incapacitades. Els receptors directes d'aquesta activitat són persones grans, susceptibles de ser incapacitades, sense família o en situació de desemparament. Assumir la tutela suposa la defensa dels seus drets i deures, tant en l'aspecte personal com en el patrimonial.

  • El programa Quetzal té com a objectiu la integració del voluntariat social dins dels centres geriàtrics i sòcio-sanitaris.
  • El programa Geronto-Tuteles fomenta la participació social a través d'una major implicació de l'entorn veïnal facilitant el dia a dia de la persona així com la seva relació comunitària.

 

Com fem la nostra feina?

L'Acció Social d'ACFUC ha desenvolupat unes línies de treball on s'han establert els següents objectius: promoure el desenvolupament social, crear vincles de col·laboració amb les administracions, vetllar per la vellesa en risc social, vetllar per la qualitat de vida de les persones ingressades en centres geriàtrics, desenvolupar programes de voluntariat que promoguin l'acció comunitària, crear vincles de col·laboració entre els centres de serveis socials de cada barri, detectar persones grans susceptibles de ser incapacitades i donar-los suport afectiu i jurídic, etc..

 

 

Com hi pots col·laborar?

Busquem gent com tu: activa, participativa, solidària amb les persones que et necessiten i amb la societat en general i que vulgui incorporar-se en un dels següents projectes: de dinamització i animació sociocultural, d'acompanyament afectiu i d'estimulació cognitiva i psicomotriu.

 

Quina iniciativa proposeu per continuar la cadena de solidaritat?

La Fundació Ateneu Sant Roc