Enlaces accesibilidad

La revetlla de la crisi

Por
Foguera de sant Joan
Foguera de sant Joan

Sant Joan.- Una pastisseria de Barcelona vendr coques amb la forma del trofeu de Champions

BARCELONA, 20 (EUROPA PRESS)

Una pastisseria de Barcelona ven a partir d'aquest dilluns amb motiu de la revetlla de Sant Joan coques amb forma del trofeu de Champions, decorades amb una senyera i una bandera del FC Barcelona en homenatge a la recent victria blaugrana davant del Manchester United a Londres.

En un comunicat, la pastisseria Escrib ha informat que la 'Coca d'Europa', per a quatre persones i a 19 euros, est coberta de sucre, pinyons, cireres fresques de la varietat picota i una insígnia de la Champions en xocolata.

Dins del brioix s'amaga un regal, i qui ho trobi ser investit "rei de la revetlla" amb una corona de paper que mostra els jugadors del Bara ballant la sardana de la Champions, ha afegit. ////

Els pastissers catalans preveuen vendre 1.600.000 de coques de Sant Joan

Barcelona, 20 juny (EFE).- Els gremis de pastisseria de Catalunya preveuen vendre 1.600.000 de coques amb motiu de la revetlla de Sant Joan, dijous que ve dia 23.

En una nota de premsa indiquen que aquesta xifra, una mica més baixa que la de l'any passat, apunta "cap a una disminució de les vendes i a la compra per part del consumidor de coques més petites, seguint la tònica de les últimes festes".

Segons els pastissers, la coca preferida pels consumidors catalans continua sent la clàssica de brioix amb fruites i pinyons, seguida de la coca de llardons i la de pinyons farcida de crema.

A una distància molt curta, segueixen les coques de pastisseria amb tota mena de farcits, com per exemple el cabell d'àngel tant de pasta fullada com de brioix, i també les més originals amb farcits de xocolata, de nata o amb fruites naturals.

Respecte als preus, es mantindran, i es calcula que una família de quatre persones es gastarà de 16 euros a 30 euros aproximadament en la compra de les coques pròpies de la revetlla. EFE.