Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Miki Núñez presenta el seu nou àlbum, "Iceberg"

  • Aquest disc arriba després de l'èxit del seu primer treball, "Amuza"
  • Iceberg inclou onze cançons molt personals amb essència pop-rock
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio4

Per
Miki Núñez presenta el seu nou àlbum, "Iceberg"

El cantant Miki Núñez ens presenta el seu segon treball discogràfic, "Iceberg". Es tracta d'un disc amb una clara influència del pop rock amb què ha crescut. Inclou onze temes, tres d'ells en català, plens d'optimisme i energia, fruit de mesos de molta feina.

Cançons amb història

Parlem amb l'artista terrassenc de les històries que hi ha darrere d'aquestes cançons. Una d'elles, per exemple, està dedicada als seus pares. Segons ha confessat, és gràcies a ells que treballa en la música, i per això els hi ha volgut fer aquest homenatge. Es tracta del tema "Sin noticias de Gurb", basat en el llibre d'Eduardo Mendoza. L'obra li van fer llegir a casa quan tenia catorze anys i és molt especial per a ell.

Optimisme davant la pandèmia

Miki Núñez lamenta que a causa de la pandèmia van haver de suspendre diversos concerts de promoció del disc "Amuza". Malgrat la difícil situació del moment, i amb l'optimisme que el caracteritza, explica que a ell no el va aturar res i va continuar component i creant. De fet, el videoclip de la cançó "Me vale" el va gravar durant el confinament, des de casa i amb la col·laboració de la seva família.

Nous concerts a la vista

El cantant ara està il·lusionat amb els concerts que estan preparant pel nou disc. Miki ha explicat que l'equip està treballant amb diferents escenaris possibles. De manera que, sigui amb un o altre format, esperen poder actuar en directe i amb públic.