Enlaces accesibilidad
Nadal 2020

La màgia d'Orient al Fòrum, una experiència immersiva

  • Un recorregut virtual immersiu de 30 minuts per als més petits
  • Del 28 al 5 de gener amb reserva prèvia al Parc del Fòrum de Barcelona

Per
Espectacle Fòrum Reis d'Orient
Espectacle Fòrum Reis d'Orient

Els Reis d’Orient preparen un recorregut immersiu de 30 minuts de durada a la Pèrgola del Fòrum de Barcelona. Els més petits podran entregar les seves cartes personalment del 28 al 5 de gener d'11.00 a 20.00 hores amb reserva prèvia.

Us heu preguntat mai com saben els Reis d’Orient a quina casa ha d’anar cada joguina? Aquest any, per evitar situacions amb alt risc de contagi, Ses Majestats no podran saludar-nos en la tradicional Cavalcada però ens preparen una sorpresa instal·lant-se al Parc del Fòrum de Barcelona per inundar-nos de màgia i il·lusió durant els dies més assenyalats de Nadal. Sota la direcció artística de Marta Almirall, grans i petits podran gaudir de les carrosses de les seves majestats, lliurar les seves cartes a la bústia reial i donar els seus xumets als patges i missatgers d'Orient de manera virtual.

Carta reis

Carta reis RTVE Catalunya

Un recorregut immersiu d’uns 30 minuts de durada on veurem la preparació secreta de la nit del 5 de gener i coneixerem els secrets màgics de la comitiva reial: carrosses, vestuari, estendards, màquines màgiques, criatures fantàstiques... Tot això els dies: 28, 29, 30 i 31 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener d’11.00 a 20.00 hores.

La visita haurà de sol·licitar-se amb reserva prèvia a partir del 15 de desembre a les 10.00 hores.

Els Reis d’Orient arribaran també el mateix dia 5 de gener per mar i tots els nens i nenes podran veure la seva arribada a través de les televisions públiques de Catalunya.