Enlaces accesibilidad

Roger Pallarols: "La Generalitat ha obert una guerra amb la restauració"

  • El Gremi de Restauració de Barcelona assegura que és un tancament encobert
  • Denuncia l'assatjament i reclama dimissions en el si del Govern
  • Assegura que 170 mil treballadors passaran el Nadal a l’ERTO

Por
El Gremi de Restauració de Barcelona assegura que és un tancament encobert

El Gremi de Restauració de Barcelona s'ha mostrat molt dur amb el nou enduriment dels horaris per frenar la Covid-19. Els establiments tindran limitada l'obertura al públic en dues franges de 7:30 a 9:30 del matí per servir esmorzars i de 13 a 15:30 de la tarda pels dinars.

El director del Gremi, Roger Pallarols, ha assegurat al Cafè d'idees que es tracta d'un tancament encobert i un assetjament intolerable. En aquest sentit ha anunciat que la Generalitat ha "obert una guerra" amb la restauració i anuncia una resposta contundent del sector. "És intolerable que es posi en risc la vida de tantes famílies que viuen d'aquest sector", ha afegit.

L'obsessió malaltissa de Salut amb la restauració

En un comunicat ha qualificat "l'obsessió del departament de Salut amb la restauració com a malaltissa". Assegura que les noves mesures posen més pressió sobre el sector perquè "sembla que hagin estat esperant que les xifres empitjoressin per tancar la restauració". I avisa que 170.000 treballadors catalans passaran Nadal a l'ERTO i els 50.000 professionals autònoms de la restauració no rebran cap mena d'ajuda.

Reclama "dimissions" en el si del Govern

"L’assetjament que patim és intolerable", apunta. "No van ser capaços d’anticipar-se a la segona onada i van tancar la restauració. No han estat capaços d’anticipar-se a la tercera onada i avui imposen un nou tancament. Quan pensen dimitir? Les famílies s’estan arruïnant per culpa de la seva incompetència" afegeix el Gremi en el seu comunicat.