Enlaces accesibilidad
Loteria de Nadal 2020

El segon premi, el 06.095, deixa un pessic a Palau-solità, Badalona i Vallirana

  • L’administració de Palau-Solità i Plegamans de Barcelona reparteix 10 sèries
  • Al Centre Comercial de Badalona es van tornar 13 de les 15 sèries que tenien

Per
Palau-solità i Plegamans la millor parada del segon premi

El segon premi, dotat amb 1.250.000 euros a la sèrie, ha estat el 06.095. Ha quedat molt repartit per l'arc mediterrani, especialment a València. En el cas de Catalunya la millor parada ha estat Palau-solità i Plegamans on s'han repartit 10 sèries. També se n'han venut dues a Badalona, concretament el Centre Comercial el Màgic i una respectivament a Vallirana i al carrer Segre del barri de Sant Andreu de Barcelona.

10 sèries a Palau-solità i Plegamans

L'administració de loteria de Palau-solità i Plegamans (Barcelona) ha repartit 10 sèries del segon premi del sorteig de Nadal, el 06095. És la primera vegada que l'establiment reparteix un premi important del sorteig. Una perruqueria de la zona ha venut participacions del número, i la resta s'ha adjudicat per finestreta, segons la responsable de l'administració, Sílvia. En total, l'establiment ha repartit 12,5 milions d'euros.

El segón premi, el 06.095, molt repartit a Badalona, Palau-Solità i Vallirana

El segón premi, el 06.095, molt repartit a Badalona, Palau-Solità i Vallirana

Badalona torna 13 sèries del segon premi

El segon premi de la Loteria de Nadal podria haver banyat de milions el centre comercial Màgic de Badalona, ​​molt lligat al club de bàsquet Joventut. L'administració d'aquest centre comercial, tancada durant setmanes per les restriccions decretades per la Generalitat, ha venut finalment però, només dues sèries de les 15 que tenia. La resta les va tornar.

"Aquest any hem tingut molta sort!", han exclamat Anna i Miquel, germans i propietaris de l'administració, que tenien a les seves mans 15 sèries de les que només van repartir dues. Després de tantes setmanes de "patiment" pel tancament de centre comercial, que des el 14 de desembre poden obrir amb un 30% de l'aforament- han celebrat aquesta "increïble notícia": "Vam vendre el número una setmana abans", han remarcat.

Un segon premi molt repartit a l'arc mediterrani

El 6.095 s'ha distribuït per tota la geografia tot i que ha preferit les administracions de la Comunitat Valenciana on ha deixat 56 milions a Gandia, 36 al Pinós i 10 a Crevillent, totes dues a la província d'Alacant.