Enlaces accesibilidad
Loteria de Nadal 2020

El tercer premi, el 52.472, deixa 7,5 milions a Ripoll

  • Comprova el teu dècim al cercador de premis de RTVE i comenta el sorteig amb el hastag #Lotería RTVE

Per
El tercer premi, el 52.472, deixa 7,5 milions a Ripoll

El tercer premi de la Loteria de Nadal, el 52.472, en total ha deixat 9,5 milions d'euros a Catalunya, on s'han venut 19 sèries, 15 d'elles a Ripoll, localitat gironina on s'han repartit 7,5 milions d'euros.

La major part del tercer premi a Ripoll i Anglès

La major part del tercer premi venut a Catalunya s'ha quedat a Ripoll i a Anglès, on dues administracions regentades pel matrimoni format pel català Marc Rosa Sebastià i la gallega María José Cousorey, han repartit 16 sèries de el tercer premi del sorteig de Nadal. Tot i que els loters han assegurat, nerviosos després de conèixer la notícia, que el número agraciat l'havien comprat a Conca, Loteries havia consignat a l'administració de Ripoll 15 sèries i una a Anglès.

Tan a Anglès com a Ripoll les vendes dels dècims s'han fet per finestreta, de manera que desconeixen quins han estat els agraciats. A l'administració de María José Cousorey s'han acostat des d'un primer moment veïns i amics a felicitar-la per la fortuna i ella insisteix que "l'alegria és immensa després de només un mes aquí".

Marc Rosa Sebastià és fill de la propietària de l'administració El Trèvol a la capital del Ripollès, on s'ha repartit el tercer premi. Fa un any ja van repartir 16,5 milions d'euros d'un mateix tercer premi de la Rifa de Nadal. El 23 de novembre de 2020 i malgrat tots els inconvenients derivats de la pandèmia, María José va decidir donar el pas endavant i adquirir el traspàs de l'administració d'Anglès, que va batejar com La Bruixeta de l'Trebol (La Bruixeta de l'Trèvol).

Una serie del tercer premi a 4 municipis catalans més

També s'han venut quatre sèries d'aquest premi -dotat amb 500.000 euros per sèrie i 50.000 al dècim- a Sant Boi de Llobregat (Barcelona), una altra a Santa Margarida de Montbui (Barcelona), una a Terrassa (Barcelona) de manera que s'han repartit 500.000 euros en cadascuna d'aquestes localitats.