Enlaces accesibilidad
Eleccions 14-F

Lorena Roldán deixa Ciutadans per sumar-se al PP

  • La fins ara portaveu de la formació taronja al Parlament acusa Arrimadas d'actuar de forma unilateral
  • Roldán serà la número dos d'Alejandro Fernández a la circumscripció de Barcelona
  • L'exdirigent de Cs diu que el 14-F és una "oportunitat històrica" per visibilitzar la "majoria constitucionalista"

Per
Lorena Roldán deixa Cs i s'incorpora com a número 2 al PP

Lorena Roldán anuncia que deixa Ciutadans per incorporar-se a les files del PP de Catalunya. Acusa la líder la formació taronja, Inés Arrimadas, d'actuar de manera unilateral i critica els pactes, precisament, amb els socialistes. Passa de ser portaveu de Ciutadans al Parlament i senadora, a ser la número 2 del PP català per Barcelona. Una decisió meditada segons ha dit, però que ha pres perquè creu que la formació taronja ha prioritzat els pactes amb el PSOE i no ha actuat com a dic de contenció contra el nacionalisme. D’aquesta manera dona entendre que Ciutadans ha perdut l’essència amb la que va néixer.

Donen ales als que pretenen trencar el país

Les desavinences amb l'actual Executiva d'Inés Arrimadas serien les raons que han provocat la seva marxa. A través del seu compte de Twitter ha acusat Arrimadas de prendre decisions "unilaterals" i d'actuar com a "suport" dels que "donen ales als que pretenen trencar el país". En la mateixa també crítica els pactes amb el Govern de Pedro Sánchez.

Serà la número 2 del PP per Barcelona

La fins ara portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, serà la número dos per Barcelona de la candidatura del PPC, que encapçalarà el president dels populars catalans, Alejandro Fernández. Ho ha anunciat aquest dimecres ell mateix en un breu diàleg públic que ha celebrat amb Roldán i que ha servit d'acte de presentació de la tarragonina com a nou fitxatge del PPC. L'exdirigent liberal ha assegurat que les eleccions previstes per al 14 de febrer són una "oportunitat històrica" per donar visibilitat a la "majoria constitucionalista" i ha agraït l'oferta dels populars de sumar-la al projecte.

Lorena Roldán abandona la formació taronja per sorpresa

Lorena Roldán abandona la formació taronja per sorpresa

Apartada a l'estiu com a candidata a la Generalitat

Roldán va guanyar les primàries de Cs, però la direcció va decidir l'estiu passat apartar-la com a candidata a la Generalitat i posar al seu lloc a Carlos Carrizosa. Aquest dimecres serà presentada públicament pel seu nou partit, protagonitzant un acte amb el lema "Sumant per Catalunya", al costat del cap de llista del PP per Barcelona, ​​Alejandro Fernández.