Enlaces accesibilidad

El metro de Barcelona tanca la nit de Cap d'Any a la 1:00h de la matinada

  • TMB fa avui una excepció en l’horari habitual vigent des de juliol
  • Dispositiu de Nadal amb desplaçaments segurs

Per
TMB ha establert un dispositiu de Nadal d'acord amb la situació sanitària actual
TMB ha establert un dispositiu de Nadal d'acord amb la situació sanitària actual

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) prolongarà, el dijous 31 de desembre, la circulació de trens en la xarxa de metro fins a la 1 de la matinada del divendres 1 de gener,  hora en què començarà el confinament nocturn per la Covid-19 d'Any Nou.

Es tracta d'una excepció a l'horari fix de la xarxa de metro, que des de juliol està oberta tots els dies de les 5 del matí a les 12 de la nit.

Per a la nit de Reis, el 5 de gener, en el qual el confinament nocturn està marcat per a les 11 de la nit, una hora més tard de l'habitual, la xarxa funcionarà igualment fins a les 12.

Desplaçaments segurs

TMB ha establert un dispositiu de Nadal d'acord amb la situació sanitària actual amb l'objectiu de donar resposta a la demanda de desplaçaments segurs i sostenibles durant les festes. Per això, la xarxa de metro manté entre el 22 de desembre i el 8 de gener una oferta similar a la dels dies laborables d'hivern.

El Barcelona Christmas Tour, que permet veure la il·luminació nadalenca i per al qual s'han esgotat fa dies els bitllets, no prestarà servei el 31 de desembre ni el dia d'Any Nou.