Enlaces accesibilidad

Barcelona dóna la benvinguda el 2021 amb un gran castell de focs visible des de tota la ciutat

  • L'espectacle va provocar un petit incendi a la muntanya de Montjuïc
  • Barcelona porta les 12 campanades a cada districte de la ciutat

Per
Imatges de l'espectacle de focs artificials la nit de Cap d'Any del 2020 a Barcelona

La ciutat de Barcelona ha acomiadat aquest any tan diferent amb un gran espectacle de focs artificials visible des de la major part de la ciutat. Han estat 15 minuts de focs a un ritme potent i una alçada suficient perquè el públic gaudís d'una visió des de la llunyania. La localització triada ha estat el Castell de Montjuïc. Durant aquests 900 segons d'espectacle la pirotècnia Igual va disparar 1.506 kg de pólvora dins de 6.469 artefactes pirotècnics.

Petit ensurt a Montjuïc

Els focs artificials van provocar un petit incendi a la muntanya de Montjuïc, quan una espurna va cremar algun matoll. Els bombers que ja hi havia a la zona de forma preventiva –com passa quan hi ha aquests espectacles- van apagar les flames en poc temps.

12 campanades i 12 palmeres de colors

Abans d'aquest espectacle únic, els barcelonins han pogut celebrar els campanades d'una manera coordinada. S'han llençat 12 palmeres de colors, una per cada campanada des de cadascun dels 10 districtes de Barcelona: Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí.

Campanades que es podran seguir des de tots els districtes amb un espectacle de focs artificials

Campanades que es podran seguir des de tots els districtes amb un espectacle de focs artificials

Aquestes campanades descentralitzades han marcat l'inici del gran espectacle de focs artificials i de l'any 2021 a la ciutat de Barcelona.