Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Jordi Puigneró: "És irresponsable judicialitzar la data electoral"

  • El conseller retreu a Salvador Illa que no es pronunciï sobre la data de les eleccions
  • Puigneró ha afirmat que "ara per ara" no cal un nou confinament domiciliari
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

Per
Jordi Puigneró: "És irresponsable judicialitzar la data electoral"

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha mostrat la seva preocupació per la decisió del TSJC de mantenir la data de les eleccions al 14 de febrer: "Té un punt d'irresponsabilitat la judicialització de la política". Puigneró ha dit que el 30 de maig "potser no és la millor data" per fer les eleccions, "però que el que és segur, és que el 14 de febrer tampoc".

"Illa hauria de reconeixer que les eleecions no es poden celebrar el 14-F"

Jordi Puignero ha retret al ministre de Sanitat i candidat del PSC, Salvador Illa, que no hagi parlat de la data del 14 de febrer: "Hauria de ser el primer a dir que les eleccions no es poden celebrar". Puigneró li ha recordat que el PSOE ha ajornat el seu Congrés Nacional a l'octubre.

Abans d'un confinament domiciliari es poden fer altres coses

Amb relació a les mesures de restricció enfront de la pandèmia el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública ha assegurat que "de moment" no cal un nou confinament domiciliari" i que les mesures aprendre han de ser "quirúrgiques". Puigneró ha afirmat que no estem com a la primera onada, que ara estem més preparats, tant el personal sanitari com els hospitals.

"És demagògic comparar l'Agència Espacial Catalana amb les beques menjador"

El conseller Jordi Puigneró ha defensat el projecte de l'Agència Espacial de Catalunya i ha rebutjat les comparacions "amb el que es podria fer" amb els 18 milions d'euros que costarà. Puigneró ha defensat el projecte d'enviar infraestructura de comunicacions a l’espai "per donar cobertura de 5G a tot el territori".