Enlaces accesibilidad
Obrim Fil

Descobreix què se n'ha fet d'alguns dels personatges més famosos dels anys 80 i 90!

  • Obrim Fil va ajuntar la model Judit Mascó amb el paparazzi que la va perseguir, Enric Bayón
  • Dos dels components del grup musical Parchís van parlar sobre com és avui la seva vida
  • El youtuber Jordi Wild va reflexionar sobre la fama a l'era digital i la polèmica d'anar a viure a Andorra

Per
Obrim fil - La fama, val la pena?

El programa de debat Obrim fil va tractar aquesta setmana un fenomen tan delicat i polièdric com és la fama. Per il·lustrar-lo, en Xavier Sardà i l'Ana Boadas van convidar alguns dels personatges més famosos dels anys vuitanta i noranta i amb ells van reconstruir l'eclosió de la fama i el preu que es paga quan desapareix.

Un dels encontres més destacats va ser el de la top model Judit Mascó amb el paparazzi més actiu a Espanya durant vint anys, l'Enric Bayón. El periodista va confessar que la seva primera exclusiva important va ser unes fotos a la Judit, feina per la qual va cobrar més del doble del que li pagaven per un mes de feina.

A més, l'Ana Boadas va anar a trobar-se amb una icona dels anys vuitanta, la fitxa vermella del grup musical Parchís, en Tino (Constantino Fernández), que li va explicar com, sent tot just uns adolescents, van voltar el món com autèntiques estrelles internacionals. I també com el servei militar li va estroncar la carrera artística.

Obrim fil - Tino, la fitxa vermella de Parchís, avui

A plató, a més, es va poder escoltar el testimoni de la fitxa blava, en Frank Díaz, que va explicar les aventures arreu del món per fugir de les fans que els assetjaven.

Obrim fil - Què va ser dels membres de Parchís?

També va tenir cabuda al programa la història del grup musical Locomía, que va arrasar en vendes i concerts multitudinaris als vuitanta, a través del testimoni "del ros" de la banda, Juan Antonio Fuentes. Va explicar com viu avui dia, després que la fama es consumís i els llums s'apaguessin per a Locomía.

Obrim fil - Què en queda del fenomen Locomía?

L'Obrim fil va tenir també el testimoni d'un dels youtubers més importants del moment, el manresà Jordi Wild. Amb gairebé disset milions de seguidors entre totes les xarxes socials, en Jordi va explicar com és ser un famós mundial en l'era digital i no va defugir cap tema, inclosa la polèmica del canvi de residència fiscal a Andorra d'alguns dels seus companys.

Obrim fil - Entrevista al yotutuber manresà Jordi Wild

Al programa també van tenir cabuda els famosos sortits de programes de telerealitat, com el Gran hermano. Van visitar el plató Núria Yáñez, "fresita", guanyadora de la cinquena edició d'aquest reality i Jorge Berrocal, que es va fer famós per la frase "¿Quién me pone la pierna encima para que no levante cabeza?", durant la primera edició de GH.