Enlaces accesibilidad

Ja es pot descarregar l'app que t'informa sobre l'afluència de gent als col·legis electorals

  • L'aplicació monitoritza el percentatge d'ocupació dels col·legis electorals a temps real a través de pestanyes de diferents colors

Per
Eleccions 14-F: La nova app per conèixer l'ocupació dels col·legis en directe

L'aplicació Eleccions 14F ja es pot descarregar al telèfon mòbil o la tauleta, tant per iOs com per Android. Amb l'app es podrà consultar a temps real l'afluència de persones al local electoral, ja abans de sortir de casa i per evitar aglomeracions i cues.

Tot i les franges horàries per anar a votar proposades per esponjar al màxim l'ocupació dels col·legis electorals, l'aplicació està pensada per saber en directe com està la situació i s'emmarca en les mesures de seguretat contra la pandèmia. De forma molt visual, l'app informarà del percentatge d'ocupació dels locals amb unes pestanyes de color verd, taronja i vermell.

Dades de participació i resultats

A banda del monitoratge de l'afluència de persones, l'aplicació permetrà consultar les dades de participació i els resultats, com en comicis anteriors. De fet, es tracta d'una actualització de l'aplicació de consulta dissenyada per a últimes eleccions al Parlament del 2017.