Enlaces accesibilidad
Desmarcats

Sara Carmona: "La frustració forma part dels reptes"

  • La Sara Carmona és entrenadora personal, docent i coach. Ara, presenta el seu llibre "Arriba: el reto eres tú"
  • Entrevista al Desmarcats, amb Marc Martín | La 2 i Ràdio 4

Per

Desmarcats. Entrevista a Sara Carmona, entrenadora personal

Avui al Desmarcats ens ha visitat la Sara Carmona, docent i entrenadora personal. Quan va deixar la natació a nivell nacional i internacional es va llicenciar en Ciències de l’activitat física i l’esport i és professora en un centre d’ensenyament esportiu, on prepara futurs entrenadors. Tot i això, el seu principal compromís està vinculat amb l’esport femení. A través de les xarxes socials ensenya i motiva a que les dones facin esport per fomentar bons hàbits saludables i és una inspiració per a milers de persones.

La clau és la motivació

La Sara Carmona acaba de publicar el seu nou llibre "Arriba: el reto eres tú", on enfoca la vida com un repte personal. Anima a la gent a canviar aspectes de la seva vida per fer-la més saludable. Nosaltres hem acceptat el repte. Però, com ho fem? "La motivació és essencial. Hem de buscar els petits objectius que ens facilitin aixecar-nos del llit a les set del matí per fer esport. Hem de donar-li sentit als nostres reptes",  ens ha aconsellat.

Hem d'aprendre de la frustració

És normal que, a vegades, no poguem aconseguir tots els nostres propòsits, però no ens hem d'ofuscar. La Sara recepta una nova manera de veure les coses: "La frustració forma part dels reptes. Tot és un aprenentatge. I no només passa a la vida esportiva, si no també a la personal. Hem d'aprendre dels errors, així podrem tornar a enfrontar-nos als problemes amb l'experiència que hem guanyat prèviament", ha dit.

L'esport com a forma de vida

La Sara és entrenadora personal, docent i coach. Durant el confinament va decidir promoure l'esport com a forma de vida. Actualment, compta amb 75.000 seguidors a Instagram i 25.000 subscriptors a Youtube: "De seguida vam captar l'atenció de la gent. Estic molt satisfeta", ha explicat.