Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Pablo López ens presenta 'Unikornio'

  • El músic reconeix que està "acollonit" davant del repte d'actuar set dies consecutius a Barcelona
  • López explica que la ciutat de Barcelona "és una gènesi de gairebé tot" en la seva trajectòria musical
  • Entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Pablo López ens presenta 'Unikornio'

El cantant Pablo López visita el Cafè d'idees de Gemma Nierga per presentar el seu darrer projecte musical, que el portarà a actuar set dies consecutius a Barcelona. En l'espai del Víctor Amela, parlem amb el músic andalús sobre aquesta gira Unikornio, ens descobreix alguns detalls del seu darrer treball i ens relata la seva estreta relació amb Barcelona.

Set concerts consecutius

El cantant oferirà concerts a Barcelona durant set dies consecutius, tota una setmana, al Teatre Coliseum. Reconeix que està "acollonit" per aquest repte de concerts als quals, a més, a causa de les restriccions pel coronavirus, "per primer cop" només els podran gaudir gent del territori. "Crec que acamparé davant del Coliseum", bromeja l'artista.

La gènesi de Pablo López a Barcelona

López parla també de l'intens vincle que l'uneix amb Barcelona. "És una gènesi de gairebé tot", explica en referència al fet que en aquesta ciutat ha escrit gran part de les seves cançons, concretament al barri del Poblenou, i és on va firmar el seu primer contracte important. A més, recorda que sempre ha arrancat i acabat les gires a Barcelona, i que l'uneix una estreta relació amb el públic català i barceloní.

Del Unicornio azul al Unikornio

Pablo López parla del seu darrer treball, Unikornio, i revela que guarda molta relació amb Silvio Rodríguez. Concretament, els temes d'aquest darrer disc de l'andalús ens parlen de "la perduda de la inspiració" i d'"un quasi impossible", en referència al Unicornio azul d'aquest cantant.

Once millones de versos

El músic també desvela quina relació tenen els Once millones de versos que apareixen conjuntament al títol del seu darrer treball, amb el cantant Antonio Orozco. Es tracta dels versos que separen Devuélveme la vida de El Patio a la relació de la SGAE, dos temes que han marcat molt la trajectòria musical de López i Orozco.