Enlaces accesibilidad
Una dona cremada

Presó provisional per a l'home acusat de calar foc a la seva parella a la Bisbal del Penedès

  • El detingut és un home de 37 anys que va calar foc la seva parella amb benzina
  • La víctima va patir greus cremades i va morir a l'Hospital del Vendrell

Per
Detingut un home a la Bisbal del Penedès per la mort de la seva parella després de calar-li foc

El jutge ha determinat presó provisional sense fiança per a l'home acusat d'haver assassinat la seva dona calant-li foc. Els fets van ocórrer al domicili que compartien a la Bisbal del Penedès (Baix Penedès).

Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Camp de Tarragona van detenir dilluns passat un home de 37 anys i de nacionalitat espanyola com a presumpte autor de la mort de la seva parella, de 50 anys, a la que hauria cremat viva.

L'individu intenta simular un intent de suïcidi de la dona

L'home va trucar al 112 per informar que la seva dona s'havia intentat suïcidar cremant-se, però la víctima va ser a temps d'explicar a una patrulla dels Mossos que havia estat ell qui li havia calat foc. La dona, d'uns 50 anys, la van traslladar en estat crític a l'hospital, on va morir al cap d'unes hores per la gravetat de les cremades. L'home, que també va patir cremades de caràcter lleu a les extremitats, estava detingut des d'aleshores a la comissaria del Vendrell.

L'home i la dona feia un temps que vivien en una casa del carrer del Foix, a la urbanització Can Gordei. La parella no tenia fills i no consten antecedents de violència entre ells. L'home, de 37 anys i de nacionalitat espanyola, sí que té un antecedent per violència contra la seva mare, segons fonts properes al cas.

L'Ajuntament de La Bisbal del Penedès ha lamentat la "mort d'una veïna de Ca Gordei a causa d'un incendi en el seu habitatge", al mateix temps que expressa el seu condol als familiars i amics de la víctima. Tampoc els consta oficialment que es tracti d'un cas de violència masclista, sinó que "se'ns ha comunicat que la recerca continua oberta" i que "se'ns anirà informant quan hi hagi informació confirmada".

Detenen un home a la Bisbal del Penedès per la mort de la seva parella | Francesc Ferrer

Es tracta del segon crim masclista d'aquest any a Catalunya i el vuitè al conjunt d'Espanya.