Enlaces accesibilidad
Crim a Sant Joan Despí

Detenen una dona per la mort de la seva filla de quatre anys a Sant Joan Despí

  • La dona hauria matat la seva filla i s'hauria intentat suïcidar després amb pastilles
  • Els serveis d'emergències han reanimat la mare que ha estat traslladada a un centre hospitalari en estat greu

Per
Els Mossos han detingut una dona per la mort de la seva filla de quatre anys

Els Mossos d'Esquadra han detingut una dona de 35 anys i nacionalitat espanyola per la mort de la seva filla de quatre a Sant Joan Despí. Cap a dos quarts de set els agents han rebut un avís segons el qual al pis hi havia dues persones mortes, la nena i la seva mare.

L'escena del crim la van trobar l'àvia de la víctima i una tieta de la menor, que havien estat alertades pel pare de la nena, que estava separat de la presumpta autora dels fets.

Sobredosis de pastilles

Quan els agents han arribat a l'indret, situat a l'avinguda de Barcelona, a la zona del barri antic de Sant Joan Despí, han constatat que la filla era morta, però efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han pogut reanimar la mare. La dona ha estat traslladada a l'Hospital Moisès Broggi en estat molt greu. La hipòtesi de la policia és que la dona, que treballava en una farmàcia, ha causat la mort de la nena amb pastilles i després s'ha intentat suïcidar amb el mateix mètode.

Sota secret d'actuacions

Els agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Sud s'han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies del fet. El cas es troba sota el secret de les actuacions.