Enlaces accesibilidad
Saló de turisme

El B-Travel recupera el públic presencial a Fira de Barcelona

  • El saló turístic obre amb el 50% d'aforament per les mesures contra la pandèmia
  • Hi ha 60 expositors, una tercera part que en la edició de 2019
  • Els primers visitants creuen que encara és d’hora per tancar les vacances

Per
El B-Travel obre portes a la Fira de Montjuïc

El B-Travel, el saló especialitzat en turisme d'experiències ha obert aquest matí al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Es el primer certamen que recupera el públic, encara que només ho fa amb la meitat de l’aforament.

El B-Travel obre al públic amb una tercera part d'expositors que abans de la pandèmia

El saló se celebra al pavelló 8 de Montjuïc fins diumenge sota el lema Reactiva-T. El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, destaca precisament que es tracta del primer esdeveniment totalment presencial després de la pandèmia, la qual cosa considera un "signe de recuperació" i el retorn a la normalitat "de manera gradual".

El saló turístic B-Travel ha obert aquest divendres les portes al públic a Fira de Montjuïc

El saló turístic B-Travel ha obert aquest divendres les portes al públic a Fira de Montjuïc ACN

Un terç dels expositors de la darrera edició

El B-Travel compta enguany amb 3.000 metres quadrats, 60 expositors directes i 300 indirectes, una tercera part de l'oferta que tenia el mateix certamen a la darrera edició presencial de 2019. Mentrestnat, les mesures de seguretat dictades pel Procicat permeten un aforament del 50%, unes 3.480 persones alhora.

Entre les comunitats autònomes representades aquesta edició destaquen Andalusia, Aragó, Balears, Canàries, Comunitat Valenciana o Extremadura. Pel que fa a les destinacions internacionals hi exposen agències de viatges especialitzades en els viatges als Estats Units, el Canadà o Tanzània, entre altres països, mentre que altres països com Indonèsia i la ciutat de Zagreb, a Croàcia, ho fan a través de les seves representacions oficials.

B-Travel també comptarà amb la participació d'empreses com Renfe o Vueling i organismes com l'Agència Catalana de Turisme. A més, els visitants podran trobar informació sobre turisme actiu, turisme rural, turisme industrial, càmpings i turisme cultural.