Enlaces accesibilidad
Desestimats els recursos

Els viatges de l'Imserso es reprenen a l'octubre

  • Els tribunals rebutgen els recursos dels hostalers contra l’Estat
  • Les patronals demanaven una actualització dels costos

Per
Els municipis de la costa esperen el retorn dels viatges de l'Imserso

El viatges Imserso tornen a l’octubre, una vegada desestimats pels tribunals els recursos de les patronals dels hostalers contra els plecs de contractació aprovats pel Ministeri de Drets Socials.

Per sota de costos

Concretament, el Tribunal Administratiu Central de Recursos Contractuals (TACRC) rebutja les demandes de la Confederació Espanyola d'Allotjaments Turístics (CEHAT) i l'Associació Empresarial Hotelera Turística de la Comunitat Valenciana (HOSBEC).

Les patronals de turisme demanaven una actualització de les condicions perquè estimaven que els preus del programa està "molt per sota dels costos", entre altres revisions. El Tribunal ha confirmat la plena legalitat de les condicions i aixeca la suspensió del procediment de contractació que va dictar el passat 5 d'agost.

Reprendre viatges a l’octubre

Davant d’aquesta resolució els viatges de l'Institut de Majors i Serveis Socials mantenen els terminis previstos per tornar a l’octubre. L’Institut assegura la impugnació del programa de turisme social 2021-2022 no ha suposat cap retard en les operacions de la contractació.

L'adjudicació dels lots es farà al setembre i es preveu iniciar els viatges a l'octubre tal com estava programat. L'Institut dels Majors destaca que continua treballant perquè la represa sigui totes les mesures de seguretat.