Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Xavier Pellicer: "Se'ns faria molt difícil aprovar Aragonès"

  • El diputat de la CUP diu que el pla de govern d'Aragonès arriba "tard i malament"
  • Xavi Pellicer: "És impossible dialogar amb un Estat que no vol dialogar"
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Xavier Pellicer: "Se'ns faria molt difícil aprovar Aragonès"

El diputat de la CUP-Un nou cicle per guanyar, Xavi Pellicerretreu al govern de Pere Aragonès que es basi més en el programa dels 500 empresaris, que no pas en l'acord d'investidura: "se’ns faria molt difícil aprovar-lo". El diputat al Parlament per la CUP diu que si no fan un gir a l'esquerra de 180 graus i s'avança en un nou full de ruta cap a l’autodeterminació, difícilment tindran al seu suport i creu que el pla de govern d'Aragonès arriba "tard i malament" i demana "compliments i concrecions".

"La piconadora repressiva de l'Estat no s'atura"

Xavier Pellicer defensa que la detenció de Carles Puigdemont a Itàlia forma part d'un plantejament polític de l'Estat que manté la "piconadora repressiva contra l'independentisme". El diputat de la CUP diu que és impossible dialogar amb un Estat que no vol dialogar i que no vol posar una solució política al conflicte.

"Els resultats no són els esperats"

Amb relació a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat, el diputat de la CUP diu que el conseller d'Economia, Jaume Giró, sap el gir que s'ha de fer i les mesures que hi ha de situar: "Nosaltres ja vam complir. Que siguem educats a les reunions no vol dir que vagin bé". Pellicer adverteix que els resultats no són els esperats.