Enlaces accesibilidad
A Badalona

La dona de la presumpta agressió sexual múltiple ha presentat la denúncia davant els Mossos

  • Els Mossos continuen investigant el grau d'implicació dels detinguts en la presumpta agressió
  • La Guàrdia Urbana va acudir a l'edifici van trobar la dona en estat de xoc
  • Els fets han passat aquesta mateixa matinada en un pis al barri de Llefià

Per
Detenen set homes per una presumpta agressió a una dona

Aquest divendres, la víctima de la presumpta agressió sexual múltiple a Badalona ha presentat la denúncia dels fets davant els Mossos d'Esquadra. Mentrestant, els agents continuen amb la investigació oberta per esclarir el grau de participació que haurien tingut cadascun dels set homes detinguts. Segons fonts policials, les primeres hipòtesis dos dels implicats serien els autors materials de l'agressió.

Estan acusats d'haver agredit sexualment una dona en un pis del barri de Llefià de la ciutat. Cap als volts de les 5.30 hores de la matinada, un veí ha avisat la Guàrdia Urbana de Badalona queixant-se perquè sentia molt soroll en un pis de l'edifici. En arribar, els agents han trobat la víctima en estat de xoc, a terra.

La dona ha estat traslladada a l'hospital, mentre els set detinguts són a dependències policials a l'espera de passar a disposició judial. Tots els implicats són majors d'edat. El pis ocupat on la policia va trobar la dona és conflictiu. Ja s'havien donat situacions de crits i baralles anteriors. La gent que hi viu té antecedents per delictre contra la salut pública i la víctima pateix diversos trastorns.

Poques hores després dels fets, l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha explicat la detenció a través del seu perfil de Twitter, on ha titllat els presumptes agressors de "salvatges".

S'ha fet un minut de silenci a la Plaça de la Vila de l'ajuntament de la localitat per condemnar els fets el migdia d'aquest dijous.