Enlaces accesibilidad
Successos

Mor una persona en precipitar-se des d'un vuitè en un incendi a Badalona

  • El SEM ha atès sis persones més
  • Les primeres investigacions apunten que la causa hauria estat un accident domèstic
  • Per sort, no hi havia ningú més a l'habitatge i els veïns del costat i del setè pis estaven confinats a casa seva

Per
Mor una persona en precipitar-se des d'un vuitè en un incendi

Un home d'uns 50 anys ha mort aquest matí després de precipitar-se des del balcó d'un vuitè pis en un incendi en un bloc a Badalona.  Les flames han afectat el vuitè pis de l'edifici, ubicat al número 152 de l'avinguda del Maresme, al barri de Sant Roc. Segons els Bombers, el pis ha cremat totalment i el foc s'ha extingit a les 8.39 hores. Per sort, no hi havia ningú més a l'habitatge i els veïns del costat i del setè pis estaven confinats a casa seva.

L'home ha mort mentre intentava fugir de les flames que han afectat al menjador i una de les habitacions de l'habitatge on vivia sol.

Quina ha estat la causa?

El Sistema d'Emergències Mèdiques ha hagut d'atendre sis persones i les primeres investigacions apunten que la causa hauria estat un accident domèstic. Sembla estar descartat que la causa sigui comptadors de la llum punxada, com passa en altres blocs d'aquest barri.

Dispositiu de seguretat

En el dispositiu de Bombers de la Generalitat hi han treballat tres autobombes, una autoescala i tres unitats de personal i càrrega. Els Bombers de Barcelona també hi han actuat amb dos tancs, una autoescala i una unitat de personal i càrrega. Per part del SEM s'han activat sis unitats i una de psicològica, mentre que els Mossos d'Esquadra hi eren amb quatre dotacions. També hi ha col·laborat la Guàrdia Urbana de Badalona.